Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στην Τεχνόπολη


Μία Κυριακή για τα παιδιά και τον εθελοντισμό. Μία μέρα όπου μικροί και μεγάλοι θα παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα ζωγραφίσουν, θα διαβάσουν, θα δημιουργήσουν, θα μάθουν και θα προσφέρουν. Το Bloode σε συνεργασία με Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες του Δήμου Αθήνας διοργανώνουν μία σειρά από δράσεις την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου που στόχο έχουν να ευαισθητοποίησουν τα παιδιά ως προς τον εθελοντισμό αλλά και να παραδειγματιστούν από την προσφορά των γονέων τους. Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, θα έρθουν σε επαφή με την σημασία και την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς. Η δράση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο της αίθουσας “Δεξαμενές Καθαρισμού” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

 

Το Bloode είναι μία κοινωνική πρωτοβουλία που στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών για αίμα και την οργάνωση του συστήματος αιμοδοσίας στην χώρα μας. Λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2014 και έχει κατορθώσει να συλλέξει αίμα ικανό να σώσει περισσότερους από 600 συμπολίτες μας. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στη λειτουργία της πλατφόρμας εκκλήσεων στην σελίδα www.bloode.org, την ψηφιακή κοινότητα εθελοντών που αποτελείται από περισσότερους από 1300 εθελοντές και τη διοργάνωση 7 εθελοντικών αιμοδοσιών.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη εθελοντική αιμοδοσία, στον κάτω όροφο της αίθουσας “Δεξαμενές Καθαρισμού” σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο στο αίμα. Το αίμα που θα συλλεχθεί θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του συλλόγου ΦΛΟΓΑ, τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, μικρούς και μεγάλους να παίξουμε και να βοηθήσουμε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα “Δεξαμενές Καθαρισμού” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μη λείψει κανείς.

Περισσότερες πληροφορίες www.facebook.com/bloode.org