Έπεσε το σύστημα της Apple


 

Έπεσε το σύστημα της Apple

 

Από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ξεκίνησε η δυνατότητα online παραγγελίας των νέων iPhone της Apple στις εννέα χώρες όπου είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία ότι θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η νέα σοδειά συσκευών.  

 

Πρόκειται για τις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης, του Χονγκ Κόνγκ και της Ιαπωνίας, όπου όσοικατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προπαραγγελίες των νέων τους συσκευών, θα τις έχουν στα χέρια τους στις 19 Σεπτεμβρίου.   

 

Όπως αναφέρει το Re/code, τα προβλήματα που αντιμετώπισε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, αλλά και οι μεταπωλητές, το οποίο κάποια στιγμή 'έπεσε' από την υπερφόρτωση των προ-παραγγελιών, αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και όπως όλα δείχνουν, το μεγάλου μεγέθους iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5,5 ιντσών, κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεπούλησε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοσή του.   

Στην ευρωπαϊκή αγορά οι τιμές των iPhone 6 και 6 Plus, διαμορφώθηκαν ως εξής: 

 

iPhone 6 16GB €699  

 

iPhone 6 64GB €799 

 

 iPhone 6 128GB €899  

 

 iPhone 6 Plus 16GB €799

 

 iPhone 6 Plus 64GB €899  

 

iPhone 6 Plus 128GB €999   

 

Στο μεταξύ, το έγκυρο site 9to5Mac, έδωσε στην δημοσιότητα και τη δεύτερη σειρά χωρών όπου θα είναι διαθέσιμα τα νέα μοντέλα του iPhone 6 από τις 26 Σεπτεμβρίου και μετά, ανάμεσα στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα. Οι χώρες είναι Ελβετία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Κάτω Χώρες, Ισπανία, Δανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Λουξεμβούργο, Ρωσία,  Αυστρία, Τουρκία, Φινλανδία, Ταϊβάν, Βέλγιο, Πορτογαλία.   Υπενθυμίζεται ότι η Apple, μετά τα αποκαλυπτήρια των νέων μοντέλων, ανακοίνωσε ότι τα iPhone θα είναι διαθέσιμα σε 115 χώρες μέχρι το τέλος του έτους.