Δείτε με ποιά ταινία θα εγκαινιάσουν την λειτουργία τους στην Αμερική


Δείτε με ποιά ταινία θα εγκαινιάσουν την λειτουργία τους στην Αμερική

 

Στην αρχή το σινεμά ήταν μια απλή υπόθεση. Πήγαινες, καθόσουν στην καρέκλα σου, έβλεπες την ταινία που είχες επιλέξει και κάπου εκεί τελείωνε η εμπειρία. Μετά ήρθαν οι 3D προβολές και εκεί που παρακολουθούσες το έργο, έσκυβες για να αποφύγεις το αντικείμενο που έβλεπες να έρχεται καταπάνω σου. Τώρα όμως έρχεται η 4DX τεχνολογία για να πάει την όλη ιστορία ένα επίπεδο παραπάνω.

 

Οι συγκεκριμένες αίθουσες λοιπόν εκτός από την 3D τεχνολογία έχουν καθίσματα που κουνιούνται ανάλογα με την εξέλιξη του φιλμ, ενώ η αίθουσα έχει τη δυνατότητα να προσθέτει περιβαλλοντικά εφέ. Τουτέστιν θα δείτε εντός του σινεμά αέρα, ομίχλη, βροχή, κεραυνούς, χιόνι, αλλά και αρώματα. Όλα τους συντονισμένα στην υπόθεση της εκάστοτε ταινίας.

 

Η ταινία που θα σηματοδοτήσει την πρεμιέρα αυτών των αιθουσών στην αμερικανική ήπειρο είναι το Batman Vs Superman: Dawn of Justice, το οποίο με τα εφέ που περιέχει σίγουρα θα εκμεταλλευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες των 4DX κινηματογράφων. Όσο για τις πόλεις που είναι οι τυχερές και θα βιώσουν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, πρόκειται για το Λος Άντζελες, το Σικάγο και την Νέα Υόρκη.

 

{youtube}UwJiHeOeyAo{/youtube}