Οι απόφοιτοι Διακοσμητές από τον Τομέα Art & Design ξεχώρισαν με τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους και τώρα επάξια κέρδισαν μία είσοδο στην αγορά εργασίας


Πρόσκληση συνεργασίας απηύθυνε η Hand Made Genovezos στους αποφοίτους  Διακοσμητές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. επισφραγίζοντας την επιτυχία του Τομέα Art & Design και την υψηλή ποιότητα κατάρτισης που προσφέρεται. Οι απόφοιτοι Διακοσμητές από τον Τομέα Art & Design ξεχώρισαν με τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους και τώρα επάξια κέρδισαν μία είσοδο στην αγορά εργασίας.

Pixel



Η Hand Made Genovezos βρίσκεται τα τελευταία είκοσι χρόνια στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλων και αναπτύσσεται συνεχώς. Διαθέτει σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και είναι σε θέση να διαμορφώνει εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους όπως καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, περίπτερα εκθέσεων, κατασκευές για διαφημιστικές εταιρείες, τεχνικά και αρχιτεκτονικά γραφεία. Οι νέοι απόφοιτοι Διακοσμητές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με μία ομάδα ανθρώπων που διαθέτουν γνώση του αντικειμένου και έτσι μπορούν να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο τους. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. βρίσκεται πάντα κοντά στους σπουδαστές του και τους εξασφαλίζει τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημαντικούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, ώστε να έχουν τους καλύτερους οιωνούς κατά την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.


Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.domi-iek.gr