Να τι θα παίξουμε σε PS5 και PS4 αυτόν το μήνα.


Ανακοινώθηκε η λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus για τον Φεβρουάριο του 2024, ο οποίος και φέρνει τρεις δωρεάν επιλογές για PlayStation 4 και PlayStation 5. Τα εν λόγω παιχνίδια θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, ως προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Έτσι, από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το Foamstars, που κάνει απευθείας ντεμπούτο στο PS Plus, αποτελώντας Day One προσθήκη της υπηρεσίας. Το παιχνίδι είναι μια multiplayer shooting εμπειρία, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο αφρός! Το Foamstars διαθέτει πολλαπλά gameplay modes, τόσο για τους παίκτες που αναζητούν κάτι casual όσο και για τους πιο ανταγωνιστικούς.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι του μήνα για το PS4 και το PS5 είναι το Rollerdrome, που συνδυάζει skating και shooting, σε μια υβριδική εμπειρία gaming.

Τέλος, θα δούμε το Steelrising για τo PS5, ένα soulslike παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό Παρίσι όπου η γαλλική επανάσταση απέτυχε εξαιτίας  μιας στρατιάς από ρομπότ.

Εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο διαθέσιμο διάστημα, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο διαθέτε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Φεβρουάριο του 2024:

Foamstars | PS4, PS5

Rollerdrome | PS4, PS5

Steelrising | PS5