Michael Jackson, Ana De Armas και Monopoly!


To CinemaCon του 2024 μόλις ολοκληρώθηκε! Το event (το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Las Vegas και είναι ανοιχτό μόνο σε μέλη της βιομηχανίας), φιλοξένησε όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ -τα οποία είχαν ετοιμάσει φέτος ένα πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα! Ολόφρεσκα trailer, ζουμερές ανακοινώσεις και αποκλειστικό υλικό μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των καλεσμένων και, μπορεί το εν λόγω περιεχόμενο να μην είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν ωστόσο μας μετέφεραν μερικές από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του event (δείτε το 1ο μέρος του αφιερώματος εδώ).

«The Running Man» από τον Edgar Wright

Ένα από τα εμβληματικότερα δυστοπικά sci-fi της δεκαετίας του '80 ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του! Βασισμένο σε μία ιστορία του Steven King και με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, το «The Running Man» του 1987 αποτελεί ένα από τα κορυφαία cult classics των eighties και σήμερα, ο αθεόφοβος Edgar Wright (Scott Pilgrim, Hot Fuzz, Shaun Of The Dead) αναλαμβάνει να το διασκευάσει για τη σύγχρονη εποχή. Με τον ραγδαία ανερχόμενο Glenn Powell (Top Gun: Maverick, Anyone But You) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το remake αναμένεται συναρπαστικό.

Ακόμη περισσότερες νύχτες στου Φρέντι

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του περσινού «Five Nights at Freddy's», ένα sequel ήταν αναπόφευκτο -με την ανακοίνωση να γίνεται επιτέλους και επίσημα στο πλατό του CinemaCon! Συγκεκριμένα, η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2025, και αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Η ζωή και το έργο του Michael Jackson

Το trailer της βιογραφικής ταινίας «Michael», που εξερευνά τη ζωή και το έργο του Michael Jackson, έκανε πρεμιέρα στο πλατό του event και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα, το κοινό ξεχώρισε την ερμηνεία του πρωταγωνιστή (ο ανιψιός του Jackson, Jafaar), τις εντυπωσιακές σκηνές που συμπεριλαμβάνουν πάνω από 30 κλασικά τραγούδια του δημοφιλούς σταρ, καθώς και την σκηνοθετική ματιά του Antoine Fuqua (Training Day). H ταινία φέρει την υπογραφή του παραγωγού Graham King (Bohemian Rhapsody) και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2025.

Η «Μπαλαρίνα» της Ana De Armas

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια αποχής από τη μεγάλη οθόνη, η Ana De Armas κάνει τη θριαμβευτική της επιστροφή: Αυτή τη φορά, η καλλονή από την Κούβα πρωταγωνιστεί σε ένα spinoff του John Wick ονόματι «Ballerina», όπου και ενσαρκώνει μία αδίστακτη πληρωμένη δολοφόνο! Στο αποκλειστικό trailer του CinemaCon, η Armas συμμετέχει σε μία σειρά από εντυπωσιακές σκηνές δράσης, και συναντά (ποιον άλλο;) τον John Wick του Keanu Reeves!

To Μονοπώλιο της Margot Robbie

H Margot Robbie συνεχίζει να... μονοπωλεί το Χολιγουντιανό προσκήνιο, με την Αυστραλίδα σταρ να αναλαμβάνει, αυτή τη φορά, χρέη παραγωγού στην κινηματογραφική μεταφορά του επιτραπέζιου «Monopoly»! Μετά την ταινία-φαινόμενο που ακούει στο όνομα Barbie, αλλά και την ανακοίνωση πως η Robbie ετοιμάζει κινηματογραφική μεταφορά του «Sims», το Χολιγουντ φαίνεται να εμπιστεύεται τυφλά την πολυμήχανη παραγωγό -τουλάχιστον όσον αφορά τις διασκευές πασίγνωστων brands.