Το δημιουργικό πνεύμα της California και το ιαπωνικό πάθος για τελειότητα συναντήθηκαν στην Πέτρινη Αποθήκη, στο Λιμάνι του Πειραιά, σε ένα urban event που κορυφώθηκε με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά!


Βράδυ Τετάρτης και huge event είναι ένας συνδυασμός που μάλλον δεν παίζει και πολύ (συνήθως είμαστε σε mood σειρά και καναπέ με τους κολλητούς και τις κολλητές), κι όμως το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου ήρθε για να ανατρέψει όσα ήξερες. Κι αυτό γιατί ήταν εκείνη τη βραδιά που η Πέτρινη Αποθήκη στο Λιμάνι του Πειραιά γέμισε με μερικές από τις πιο λαμπερές μορφές της εγχώριας showbiz και φιλοξένησε το πιο hot event εδώ και καιρό, για ένα launch στο οποίο σίγουρα θα πάθεις FOMO. Ο λόγος φυσικά για το λανσάρισμα του PLOOM στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε σε μια νύχτα full στις εκπλήξεις, με άκρως εντυπωσιακά shows και truly unique στιγμές, που θα θυμόμαστε για ΠΟΛΥ καιρό!

Ναι ΟΚ, αλλά τι είναι το PLOOM για εσένα που δεν έχεις ιδέα; Συνδυάζοντας το δημιουργικό πνεύμα της California και το ιαπωνικό πάθος για τελειότητα, το PLOOM είναι μια πρωτοποριακή συσκευή θερμαινόμενου καπνού, σχεδιασμένη με δημιουργική έμπνευση και τεχνολογική πρωτοπορία – που ξέρεις πόσο μετράει – , με την εγγύηση και την υπογραφή της καινοτόμου Japan Tobacco International. Και ξαφνικά ήρθε στην Ελλάδα για να αλλάξει τον τρόπο που ορίζαμε την απόλαυση, αίσθηση-must για την καθημερινότητά μας no matter what.

Στην παρουσίαση ενός τόσο αυθεντικού και truly unique προϊόντος δεν θα μπορούσαν να λείπουν καλεσμένοι που ορίζουν το elegance και τη μοναδικότητα στη χώρα μας. Έτσι, ανάμεσα σε εμπειρίες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που ανέλαβε όπως μόνο η ίδια ξέρει να μας παρουσιάσει το PLOOM, συστήνοντάς μας σε έναν new world ποιότητας, cutting edge τεχνολογίας, αλλά και design που θες να χαζεύεις non-stop. 

Όλα αυτά παντρεύτηκαν με τις πρωτότυπες και ευφάνταστες γεύσεις ενός πραγματικού connaisseur, του Chef Δημήτρη Κατριβέση, ενώ ένα μοναδικό fashion performance σε σκηνοθεσία  του ταλαντούχου Τάσου Σοφρωνίου – πάντα με έμπνευση το PLOOM – έδωσαν στη βραδιά τη νότα στο fun με φινέτσα που κάνει τη διαφορά.

 

Highlight μιας νύχτας δίπλα στη θάλασσα που θα μείνει αξέχαστη ήταν ένα επικό audio/light show – το πρώτο μάλιστα με τη συγκεκριμένη τεχνοτροπία στην Ελλάδα – που προβλήθηκε στο Πλοίο Liberty και έκανε τα TikToks και τα Instagram stories να πάρουν φωτιά. Τίποτα όμως δεν μας είχε προετοιμάσει για αυτό που θα ζούσαμε στη συνέχεια, αφού ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε τη βραδιά με ένα unique live performance του που μας έκανε να χορεύουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.  

That’s so PLOOM!