Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.


Η Airbnb παρουσιάζει τα Icons, μία νέα κατηγορία από απίθανες εμπειρίες, με οικοδεσπότες μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των τεχνών και του αθλητισμού. Η κατηγορία Icons θα σας επιτρέψει να μπείτε σε έναν κόσμο που μόνο στα όνειρά σας είχατε δει, αρκεί να προλάβετε να κάνετε booking και να έχετε αρκετά λεφτά. Τα Icons κοστίζουν!

Παρακάτω, η
Airbnb αποκαλύπτει τις πρώτες 11 απίθανες εμπειρίες της κατηγορίας Icons .

Διανυκτέρευση στο σπίτι της ταινίας Up

Είναι ένα από τα πιο διάσημα σπίτια της Disney και Pixar. Ναι, αιωρείται! Θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τον κόσμο του Carl σε αυτήν την αναπαράσταση του σπιτιού, με περισσότερα από 8 χιλιάδες μπαλόνια, στην τοποθεσία Abiquiu του Νέου Μεξικού με τους εντυπωσιακούς κόκκινους βράχους.

Περάστε μία βραδιά στο μουσείο της Ferrari

Μπείτε μέσα στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας με μία διαμονή στο Ferrari Museum στο Maranello της Ιταλίας. Θα κοιμηθείτε σε κρεβάτι φτιαγμένο από το ίδιο δέρμα με τα καθίσματα της Ferrari , θα κάνετε ένα γύρο με τον πρέσβη οδηγό Marc Gene της Scuderia Ferrari και VIP επίσκεψη στην εναρκτήρια κούρσα στην Emilia - Romagna .

Μπείτε στο σύμπαν των X-Men ‘97

Ζήστε σαν τους X - Men και θα μείνετε σε μία 2 D animated αναπαράσταση της X - Mansion ( X -Έπαυλη) της Marvel Animation στο Westchester της Νέας Υόρκης. Θα ανακαλύψετε τις ικανότητές σας σαν μεταλλαγμένοι και θα εκπαιδευτείτε στο Δωμάτιο Κινδύνου.

 

Συναντήστε τον Kevin Hart

Ο Αμερικανός κωμικός Kevin Hart σας καλεί μέσα στο Coramino Live Lounge για μία βραδιά με A - list μέλη. Θα συναντήσετε τον Kevin και τους φίλους του σε αυτό το μυστικό μέρος, θα δοκιμάσετε τεκίλα σαν άλλοι  γευσιγνώστες και θα παρακολουθήσετε stand - up comedy παραστάσεις από τους καλύτερους κωμικούς.

Ξυπνήστε στο Musée d’Orsay

Μείνετε στο δωμάτιο με τα ρολόγια του διάσημου Μουσείου Τέχνης του Παρισιού, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελές υπνοδωμάτιο από τον Mathieu Lehanneur , σχεδιαστή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Από την βεράντα και κατά μήκους του ποταμού Σηκουάνα, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Live συναυλία της Doja Cat σε ένα σαλόνι

Λίγο μετά τις συναυλίες της στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, η Doja σας υποδέχεται για μία πραγματικά μοναδική εμπειρία. Θα μπορέσετε να απολαύσετε μία αξέχαστη ζωντανή εμφάνιση της νικήτριας με Grammy καλλιτέχνιδας σε ένα σαλόνι σπιτιού, όπου θα παρουσιάσει τα αγαπημένα της τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ.

Μείνετε στο Purple Rain σπίτι του Prince

Το σπίτι του Prince στην Minneapolis που εμφανίζεται στο θρυλικό φιλμ “ Purple Rain ” δεν είχε ανοίξει ποτέ για το κοινό. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, σήμερα θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στο σπίτι και να ακούσετε σπάνια τραγούδια μέσα από το μουσικό σύμπαν του Prince σε ένα αποκλειστικό για εσάς studio session .

Παιχνίδι με τον Khaby Lame

Ο διάσημος μέσα από το TikTok , Khaby Lame , σας προσκαλεί στο σπίτι του στο Μιλάνο της Ιταλίας για μία επική ολονυκτία gaming . Θα μείνετε σε ένα μοναδικό gaming λοφτ που σχεδίασε ο ίδιος ο Khaby , εκεί που θα μάθετε από τον ίδιο # learnfromkhaby και θα τον αντιμετωπίσετε στο Fortnite Battle Royale .

 

Ακολουθήστε τον Feid σε μουσική περιοδεία

Για μία ολόκληρη βδομάδα, συνοδέψτε τον superstar της reggaeton στην παγκόσμια FERXXOCALIPSIS περιοδεία του. Θα δείτε από κοντά τις πρόβες, θα μπείτε στο πολυτελές πούλμαν και θα έχετε backstage πρόσβαση σε κάθε συναυλία του Feid .

 

Ζήστε σαν την σταρ του Bollywood, Janhvi Kapoor

Η Janhvi Kapoor σας προσκαλεί στο θρυλικό σπίτι της οικογένειάς της στο Chennai της Ινδίας. Ένα σπίτι που ελάχιστοι έχουν δει από κοντά. Η Janhvi θα σας υποδεχτεί ζεστά για μία διανυκτέρευση, θα σας μάθει τα μυστικά ομορφιάς του Bollywood και θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα αγαπημένα της πιάτα από τη Νότια Ινδία.

 

Φτιάξτε νέες αναμνήσεις με το Inside Out 2

Περιμένοντας τη νέα δεύτερη ταινία της Disney και της Pixar στις 14 Ιουνίου, είστε προσκεκλημένοι σε μία διανυκτέρευση στα κεντρικά, δηλαδή στο κέντρο ελέγχου των συναισθημάτων της Riley . Η οικοδέσποινα Joy , θα σας υποδεχτεί μέσα στον ζωντανό και ζωηρό κόσμο της και θα μπορέσετε να βιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα που γνωρίσατε μέσα από την ταινία.