Ήταν περίεργη χρονιά το ‘18


Η επιθυμία ενός ανθρώπου προς αναζήτηση μπορεί να τον φτάσει μακριά. Μπορεί να σκεφτεί κάτι απίστευτο, όπως το να πάει στο φεγγάρι και πάση θυσία να το καταφέρει. Να σκεφτεί ότι θέλει να φτιάξει επιδόρπια σε σχήμα μονόκερου και να το κάνει trend. Όλα είναι πιθανά.

Φέτος, επιδέξιοι… σεφ (και όχι μόνο) κατάφεραν να πάνε τη φαντασία τους μακριά και να πειραματιστούν με ό,τι μπορείς να φανταστείς! Δημιουργώντας μέχρι και καφέδες σε περίεργες γεύσεις ή να μετατρέψουν πίτσες σε γαμήλια μπουκέτα λουλουδιών.

Τώρα όλοι αυτοί οι πειραματισμοί βγήκαν σε καλό; Χμ… ίσως και όχι. Ίσως και να μπορούμε να επιβιώσουμε το 2019 χωρίς τα παρακάτω food trends που προέκυψαν αυτούς τους 11,5 μήνες του θαυμάσιου –κατά τα άλλα- 2018!

Καφές με γεύση μπρόκολο

https://www.instagram.com/p/BkV4w4hg8Ap/

Παγωτό σε γεύση ζαμπόν

https://www.instagram.com/p/BlvPA0MHY42/

Pizza με… κάψουλες απορρυπαντικών (don’t try this at home)

https://www.instagram.com/p/BjIRwXDnz_b/

Crossushi

https://www.instagram.com/p/Be2VY27nlZt/

Φαγητά και ποτά με ενεργό άνθρακα

https://www.instagram.com/p/BpPGaw8H4mB/

Ντόνατς/μακαρόνια

https://www.instagram.com/p/BSlcgeHjQLE/?utm_source=ig_embed

Φαγητά βουτηγμένα σε βρώσιμο χρυσό

https://www.instagram.com/p/Bkan9sPF0VA/

Kεντρική φωτό: Instagram @solitpartystuff