Το hip-hop classic ταξιδεύει προς την Αφροδίτη με το Deep Space Network της NASA


Το The Rain (Supa Dupa Fly)” της Missy Elliott φαίνεται πως έστειλε στο διάστημα η NASA, με το hip-hop classic να ταξιδεύει προς την Αφροδίτη με το Deep Space Network του διαστημικού οργανισμού. Το εν λόγω κομμάτι υπήρξε το ντεμπούτο της rapper από το 1997 και αυτή τη στιγμή ταξιδεύει σε ταχύτητα φωτός. Μάλιστα η Elliott είναι η δεύτερη τραγουδίστρια που τιμάται με αυτόν τον τρόπο από τη NASA μετά τους Beatles.

Υπεύθυνη της ιδέας υπήρξε η Brittany Brown, Digital and Technology Division Director στο γραφείο επικοινωνίας της NASA, η οποία και επικοινώνησε με την ομάδα της Missy Elliott. «Τόσο η εξερεύνηση του διαστήματος, όσο και η τέχνη της Missy Elliott υπάρχουν για να αψηφούν τα όρια», δήλωσε εκείνη. «Η Missy διαθέτει ένα ρεκόρ κομματιών στα οποία εντοπίζουμε ένα διαστημο-κεντρικό storytelling και φουτουριστικά visuals στα μουσικά της videos, οπότε η ευκαιρία να συνεργαστούμε σε κάτι έξω από αυτόν τον κόσμο ήταν πραγματικά ταιριαστή».

Η Missy Elliott βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πρώτη της headlining tour στη Βόρεια Αμερική, συνοδευόμενη από τους Ciara, Busta Rhymes και Timbaland. Πέρυσι εντάχθηκε στο Rock & Roll Hall of Fame.