The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!


Μπορεί το κινηματογραφικό πρόγραμμα του Χόλιγουντ να είναι κάπως απογοητευτικό για το καλοκαίρι του 2024, ευτυχώς όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα αναμένεται πιο εκρηκτικό από ποτέ! Στη χρυσή εποχή του streaming, πολυάριθμες υπερεπιτυχημένες και πολυαγαπημένες σειρές κάνουν την επιστροφή τους, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια των τελευταίων ετών -με τα Game of Thrones, The Boys, The Bear και πολλές ακόμη streaming επιλογές να ξεχειλίζουν τις απανταχού συνδρομητικές πλατφόρμες.

Doctor Who (Season 14)

Ο χρονοταξιδιώτης Δόκτωρ επιστρέφει για ακόμη μία φορά, έχοντας ολοκαίνουρια εμφάνιση! Ο Ncuti Gatwa αναλαμβάνει τα ηνία του Tardis και υπόσχεται ξέφρενες περιπέτειες στις τέσσερεις γωνιές του χρόνου, με τον θρυλικό σεναριογράφο Russel T. Davies (ο οποίος μας χάρισε μερικές από τις κορυφαίες σεζόν της σειράς στα 2000s) να επιστρέφει για να προσδώσει στο show τη χαμένη του αίγλη (η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 10 Μαΐου).

Maestro (Season 2)

Όσον αφορά την ελληνική βιομηχανία, τίποτε δεν είναι πιο buzzy από την επιστροφή του «Maestro», της σειράς-φαινόμενο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Μετά από δεκαετίες επιτυχιών, ο πολυμήχανος δημιουργός συνεχίζει να συναρπάζει το πανελλήνιο, και η δεύτερη σεζόν του Maestro αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου (ταυτόχρονα στο Netflix αλλά και στο τηλεοπτικό Mega Channel).

Bridgerton (Season 3)

Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φαινόμενα της εποχής μας, το Bridgerton αποτελεί κολοσσιαία επιτυχία για το Netflix και ετοιμάζεται να επιστρέψει για την 3η του σεζόν. Με το ρομάντζο των Penelope και Colin να βρίσκεται αυτή τη φορά στο προσκήνιο, η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, με το 2ο μέρος να κυκλοφορεί στις 13 Ιουνίου.

The Boys (Season 4)

Η σειρά-φαινόμενο της Amazon που ανέτρεψε τα δεδομένα στα υπερηρωικά media επιστρέφει, και οι απανταχού fans δεν βλέπουν την ώρα! Οι Karl Urban, Jack Quaid και Antony Starr επιστρέφουν στο βίαιο και γκροτέσκο σύμπαν των Erik Kripke και Garth Ennis, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό τους τον πολυαγαπημένο μας Jeffrey Dean Morgan σε ρόλο-έκπληξη!

House of the Dragon (Season 2)

Μετά το απογοητευτικό φινάλε του Game of Thrones, ποιος να το' λεγε πως η spin-off σειρά του HBO θα κατάφερνε να μας ενθουσιάσει; Το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους, με το παγκόσμιο κοινό να βρίσκεται, για άλλη μια φορά, κολλημένο στην οθόνη του. Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του «House of the Dragon» αναμένεται στις 16 Ιουνίου!

The Bear (Season 3)

Μία από τις πιο δημοφιλείς και πολυβραβευμένες new age σειρές των τελευταίων ετών, το The Bear έσκασε με θόρυβο στο τηλεοπτικό σκηνικό και εκτόξευσε πάραυτα τις καριέρες των Jeremy Allen White, Ayo Edebiri και Ebon Moss-Bachrach. Ο Carmy και η παρέα του αναμένεται να επιστρέψουν στον ξέφρενο κόσμο της γαστριμαργίας κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο, και το αποτέλεσμα προμυνύεται συναρπαστικό.

Umbrella Academy (Season 4)

Βασισμένο στο εκκεντρικό κομικ του Gerard Way, το «Umbrella Academy» του Netflix μπορεί να μήν είναι το πιο πολυσυζητημένο σόου της πλατφόρμας, χαίρει ωστόσο μίας πολύ αφοσιωμένης και σκληροπυρηνικής fanbase! Τον Αύγουστο, η σειρά επιστρέφει για την 4η και τελευταία της σεζόν.