Μ' ένα φιλόδοξο cast και 50s vibes, η ταινία αφηγείται την ιστορία του πρωταθλητή ping pong, Marty Reisman.


Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο Timothée Chalamet προκάλεσε ποικίλα σχόλια του Τύπου καθώς εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης με πολύ ιδιαίτερο look, βγαλμένο απ' τη δεκαετία του 50. 

Και ενώ πολλοί παραξενεύτηκαν με το "grandpa" στιλ του, έγινε γρήγορα γνωστό ότι ξεκίνησαν επίσημα τα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας του, Marty Supreme. Η εμφάνιση είναι λογική δεδομένου ότι η ταινία μιλάει για έναν πρωταθλητή στο ping pong από το παρελθόν. Αυτό δικαιολογεί boxy γραμμές, μεγάλους γιακάδες, πουλόβερ και γιλέκα, πλισέ παντελόνια, προσεγμένες φαβορίτες και ένα μικρό μουστάκι. 

Σε σκηνοθεσία Joshua Safdie και παραγωγή Timothée Chalamet, η νέα βιογραφική ταινία Marty Supreme αφηγείται την πορεία ζωής του καταξιωμένου παίκτη ping pong, Marty Reisman, που από παίκτης στοιχημάτων στο Μανχάταν κατάφερε να γίνει πρωταθλητής και να κερδίσει 22 μεγάλους τίτλους. Ο Marty Reisman ήταν επίσης ο γηραιότερος που κέρδισε εθνικό αγώνα ping pong, στα 67 του χρόνια.

Το cast της ταινίας φαίνεται να είναι πρωτοκλασάτο επίσης. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι ο Chalamet και η Gwyneth Paltrow θα συνεργαστούν με τον Tyler, the Creator και την Fran Drescher (γνωστή απ' τη Νταντά) στο Marty Supreme. Ο ρόλος του Tyler δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του σε μεγάλου μήκους ταινία. Άγνωστος παραμένει και ο ρόλος της Paltrow ακόμη. Η συμπερίληψη της Drescher στο cast δημοσιοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έχει ενθουσιάσει τους fans. Η Fran, που διέκοψε την απεργία του σωματείου ηθοποιών για να επιστρέψει στην υποκριτική, πρόκειται να υποδυθεί τη μητέρα του Chalamet στην ταινία.

Η ταινία σηματοδοτεί ένα νέο έδαφος για τον ηθοποιό. Ενώ οι ρόλοι του γενικά κινούνται μεταξύ του άγριου (Bones and All) και του φανταστικού (Wonka), ο ρόλος εποχής που αναφέρεται σε μια από τις καλύτερες εποχές των ανδρικών ενδυμάτων είναι πρωτόγνωρος για τον ηθοποιό.