Η Gaga ερμήνευσε το “Mon truc en plumes”, οι Gojira έγιναν η πρώτη metal μπάντα που εμφανίζεται σε Ολυμπιάδα και η Celine Dion έκλεψε την παράσταση με τη συγκινητική της εμφάνιση


Την Παρασκευή 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, στην οποία το κοινό είχε την ευκαιρία να δει με φόντο τη γαλλική πρωτεύουσα ερμηνείες των Lady Gaga, Celine Dion και Gojira μεταξύ άλλων.

Η Gaga ερμήνευσε το Mon truc en plumes”, οι Gojira έγιναν η πρώτη metal μπάντα που εμφανίζεται σε Ολυμπιάδα, μαζί φυσικά με την τραγουδίστρια της όπερας Marina Viotti και για τις ανάγκες του θρυλικού Ah! Ça Ira”, ενώ η Celine Dion έκλεψε την παράσταση με τη συγκινητική της εμφάνιση-επιστροφή στη σκηνή, για πρώτη φορά μετά το 2022. Εκείνη ήταν και η χρονιά που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, Snoop Dogg και Pharrell Williams εμφανίστηκαν ως λαμπαδηδρόμοι, μεταφέροντας την Ολυμπιακή φλόγα στο pre-ceremony build-up του θεσμού.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από τις ερμηνείες των Lady Gaga, Celine Dion και Gojira στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.