Η εναρκτήρια εκδήλωση του Startup Safary Athens


 

 Η εναρκτήρια εκδήλωση του Startup Safary Athens

 

 

To Hub:raum, o κόμβος καινοτομίας της Deutsche Telekom με έδρα στο Βερολίνο, Τελ Αβιβ και Κρακοβία έρχεται στην Αθήνα αποτελώντας την εναρκτήρια εκδήλωση του Startup Safary Athens.

Pixel

 

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 10.00-12.00 στο Orange Grove (Λεωφ. Βας. Κωνσταντίνου 5) o Cosmin Ochisor, Liaison Manager, hub:raum krakow θα παρουσιάσει τις δράσεις του Hub:raum στο ελληνικό κοινό.

 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν one-2-one συναντήσεις με εταιρείες και άτομα που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα της γερμανικής θερμοκοιτίδας.

 

Το Hub:raum ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ελληνικές startup εταιρείες και προσφέρει χρηματοδότηση μέχρι 80.000 Ε, χώρο εργασίας και πρόσβαση στο δίκτυο συνεργατών & υπηρεσιών της Deutsche Telekom.

 

Η συμμετοχή στην πρωινή εκδήλωση είναι δωρεάν με εγγραφή

 

Μπορεί να γίνει ψηφιακά εδώ: www.eventbrite.de/e/

 

Για τα one-2-one ραντεβού με τον Cosmin Ochisor, Liaison Manager, hub:raum, Krakow κάντε εγγραφή εδώ: startupsafary.appointlet.com

 

Το Startup Safary Athens είναι περιήγηση στον startup χάρτη της πόλης. Γίνεται το Σαββατοκυριακό 22 & 23 Νοεμβρίου σε 15 χώρους και περιλαμβάνει περισσότερα από 70 δωρεάν εκδηλώσεις. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα εδώ www.athens.startupsafary.com