Μους ιδανική να την προσφέρεις μετά από ένα πλούσιο γεύμα.


Μους ιδανική να την προσφέρεις μετά από ένα πλούσιο γεύμα.

Υλικά

250 γρ. τυρί mascarpone
1 κ.σ. μέλι
100 γρ. χυμό από ρόδι
3 ασπράδια
50 γρ. ζάχαρη
Σπόρους από 1 ρόδι

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το mascarpone μαζί με το μέλι και ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό από το ρόδι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε μαρέγκα τα 3 ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε απαλά τα δύο μείγματα με μία σπάτουλα και ρίχνουμε μέσα τους μισούς σπόρους από το ρόδι. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τους σπόρους ροδιού από πάνω.

Πηγή: Botrini.gr