Καλά διαβάσατε!


Ένα μόνιμο ολόγραμμα του εαυτού του τοποθέτησε στο νέο του bar στο Nashville ο Jon Bon Jovi, το οποίο προσκαλεί τους fans του σε έναν χώρο διασκέδασης 3437.41 τετραγωνικών μέτρων με live μουσική.

Pixel

Ο virtual Bon Jovi δημιουργήθηκε από την εταιρία Proto Inc., η οποίας συνεργάστηκε με το venue και την Big Plan Holdings ώστε να εγκαταστήσει το 4k version ολόγραμμα του μερικανού rock star. Στη ίδια λογική, οι θαμώνες του bar θα μπορούν να απολαύσουν και άλλους celebrity guests ως ολογράμματα, με την Proto να σχεδιάζει αυτή την περίοδο και τα ολογράμματα των υπόλοιπων bandmates του καλλιτέχνη από τους Bon Jovi.

Τα ολογράμματα στον χώρο παρουσιάζονται μέσα σε ένα ελεγχόμενο booth, περίπου σαν life-size κούκλες Barbie. Άλλα locations στα οποία η Proto έχει εγκαταστήσει σχετικές μονάδες είναι το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, όπως και το comedy club του Jimmy Kimmel στο Las Vegas. Αυτή είναι ωστόσο η πρώτη φορά που επεκτείνεται σε ένα μουσικό venue.

«Αυτή η καινοτόμος προσθήκη του Proto Hologram του Jon στο JBJ's Nashville αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης για την παροχή αξέχαστων εμπειριών εδώ στο Broadway», δήλωσε ο Matthew Bongiovi από το Bon Jovi Management.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τον Jon Bon Jovi να ενσωματώνει την τεχνολογία Proto Hologram στο JBJs Nashville», δήλωσε με τη σειρά του ο David Nussbaum, ιδρυτής του Proto Hologram. «Η τεχνολογία μας μετατρέπει τις ζωντανές εμφανίσεις σε μια εμπειρία Runaway, επιτρέποντας σε καλλιτέχνες όπως ο Jon Bon Jovi να συνδεθούν με το κοινό τους με τρόπο που δεν ήταν ποτέ δυνατός στο παρελθόν. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος ενός τόσο καινοτόμου έργου και ανυπομονώ να ζήσουν οι θαυμαστές από πρώτο χέρι τη μαγεία».