H ψεύτικη κληρονόμος έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix "Inventing Anna".


Η 33χρονη Anna Delvey ή Anna Sorokin, όπως είναι το πραγματικό της όνομα έχει απασχολήσει όσο λίγοι κοινοί απατεώνες την κοινή γνώμη. Μάλιστα, η περίπτωσή της έγινε σειρά εννέα επεισοδίων, σε παραγωγή και σενάριο Shonda Rhimes. Η σειρά αναπαράγει τη ζωή της Delvey, η οποία παριστάνοντας μια πλούσια Γερμανίδα κληρονόμο, κινούνταν στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης ανενόχλητη, απομιζώντας τεράστια χρηματικά ποσά.

Όταν συνελήφθη είπε στους New York Times το 2019 "Θα έλεγα ψέματα σε εσάς και σε όλους τους άλλους και στον εαυτό μου, αν έλεγα ότι λυπάμαι για οτιδήποτε".

Η Anna Delvey που καταδικάστηκε για τεράστιες χρηματικές απάτες και πλαστοπροσωπία, αποφυλακίστηκε το 2021 μετά από τέσσερα χρόνια, λόγω καλής συμπεριφοράς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. 

Ωστόσο, από τη στιγμή της αποφυλάκισής της πέφτουν βροχή οι τηλεοπτικές προτάσεις για τηλεοπτικές συνεργασίες. Πρόσφατα μάλιστα επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της στο Dancing With the Stars στο οποίο θα εμφανίζεται με το ειδικό βραχιολάκι ποδιού. Η ίδια ανέφερε ότι δεν ήταν βέβαιη για τη συμμετοχή της καθώς έπρεπε να πάρει ειδική άδεια από τις αρχές. 

Όταν ερωτήθηκε για τη συμμετοχή της δήλωσε απαθής απέναντι στην ιδέα να κερδίσει το Dancing With the Stars, αλλά επεσήμανε ότι θα ήταν τεράστια τιμή για τον νέο χορευτή συνεργάτη της, Ezra Sosa να τη συνοδεύσει. 

"Έχω εμμονή μαζί της", είπε εκείνος για την Delvey. Αν και, πρόσθεσε, "Για μένα, θα σήμαινε κάτι περισσότερο η συνεργασία μου μαζί της, γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω και αυτή η παράσταση θα ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου". Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Anna Delvey έχει σκεφτεί και ιδιαίτερη θέση για το τρόπαιο σε περίπτωση νίκης. 

 


 

aria-label="Μεταφρασμένο κείμενο" data-placeholder=" data-ved="2ahUKEw" dir="ltr" id="tw-">  </pre> "