Είναι η δυσφήμιση η καλύτερη διαφήμιση για την Emily Armstrong;


Οι Linkin Park ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι επιστρέφουν μετά από επτά χρόνια με νέα μουσική και νέα τραγουδίστρια. Η Emily Armstrong μπήκε στο συγκρότημα, αντικαθιστώντας τον αείμνηστο Chester Bennington, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017. Το τραγουδιστικό ντεμπούτο της έκανε με τους Linkin Park στο νέο τους single «The Emptiness Machine», υποστηρίζοντας φωνητικά τον Mike Shinoda.

Παρά το αναμφισβήτητο ταλέντο της στα φωνητικά, η προσθήκη της Armstrong έχει αμφισβητηθεί εν μέρει από την κοινή γνώμη, καθώς οι fans εξετάζουν εξονυχιστικά το παρελθόν της. Δεν είναι λίγοι που τη συνδέουν με τη Σαϊεντολογία λόγω της παρελθοντικής υποστήριξής της σε γνωστό εκπρόσωπο της Εκκλησίας αλλά και ο γιος του Bennington, Jaime, επέκρινε την επιλογή του συγκροτήματος καθώς θεώρησε ότι τα μέλη έσβησαν κατ' αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του πατέρα του και μάλιστα σε μια περίοδο ευαισθητοποίησης για την αυτοκτονία. 

Ποια είναι όμως η μουσικός που προκάλεσε τόσες αντιδράσεις;

Η Emily Armstrong είναι έμπειρη μουσικός αφού παίζει μουσική για περισσότερα από 20 χρόνια. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Dead Sara, μαζί με την Siouxsie Medley, κατά τα πρώτα χρόνια της μουσικής της πορείας.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP το 2008, αλλά η φήμη του δεν είχε εκτοξευθεί μέχρι το 2012, μέχρι το ντεμπούτο άλμπουμ και το ομώνυμο single "Weatherman" που κέρδισε τα ροκ και εναλλακτικά chart. Οι Dead Sara έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει δύο ακόμη άλμπουμ: το Pleasure to Meet You το 2015 και το Ain’t It Tragic το 2021.  Πιο πρόσφατα, συνεργάστηκαν για το τραγούδι της Demi Lovato «Help Me» από το Holy Fvck και άνοιξαν την αντίστοιχη περιοδεία της.

Είναι η Armstrong ταγμένη στη Σαϊεντολογία;

Αυτό αποτελεί αναπάντητο ερώτημα καθώς η μουσικός δεν συνέδεσε ποτέ το όνομά της με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, αν και παρευρέθηκε σε ένα γκαλά το 2013. Παρόλα αυτά η κίνησή της να υποστηρίξει τον ηθοποιό και εξέχοντα Σαϊεντολόγο Danny Masterson στη δίκη του για βιασμό το 2020, όπου καταδικάστηκε για δύο κατηγορίες, πυροδότησε τις φήμες. 

Πώς απάντησε στις κατηγορίες η Armstrong;

Η καλλιτέχνιδα τοποθετήθηκε ως τώρα για την υποστήριξη του Danny Masterson, χωρίς να αναφέρει το όνομά του. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη δήλωσή της στο instagram ανέφερε ότι της ζητήθηκε να υποστηρίξει κάποιον που θεωρούσε φίλο στο δικαστήριο. Τόνισε όμως ότι σύντομα κατάλαβε πως δεν έπρεπε να τον στηρίξει και ότι δεν έχει επικοινωνήσει έκτοτε με το συγκεκριμένο άτομο.