O Batman θα είναι ο 2,790ος "σταρ" του οποίου το όνομα θα χαραχθεί στο Hollywood Walk of Fame.


Ο Batman είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς super - ήρωες, χαρακτήρας κόμικς, πρωταγωνιστής στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο για 85 χρόνια. Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, θα γράψει ιστορία αφού έγινε ο πρώτος υπερήρωας με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood. Το αστέρι του θα βρίσκεται στο 6764 Hollywood Boulevard μπροστά από το Μουσείο Ρεκόρ Γκίνες του Χόλιγουντ. Ο Μάικλ Έμπρικ, επίσημος κριτής των Παγκοσμίων Ρεκόρ Γκίνες, θα είναι σε ετοιμότητα για να πιστοποιήσει το επίτευγμα του Μπάτμαν που έγραψε ιστορία.


"Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Hollywood είναι περήφανο που τιμά τον πρώτο υπερήρωα στο Hollywood Walk of Fame! Ο ένας, ο μοναδικός, Batman!". δήλωσε η Ana Martinez, παραγωγός του Hollywood Walk of Fame. "Οι fans από όλο τον κόσμο θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι ο Batman θα έχει το αστέρι του δίπλα στα άλλα αστέρια του τηλεοπτικού Μπάτμαν, Άνταμ Γουέστ, και τον συνδημιουργό του Μπάτμαν, Μπομπ Κέιν".

Ο Jim Lee, πρόεδρος, εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της DC Comics, και η Anne DePies, SVP και γενική διευθύντρια, θα είναι εκεί, όπως και ο Steve Nissen, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Hollywood που θα αναλάβει την εκδήλωση.

Σε συνδυασμό με την τελετή του Hollywood Walk of Fame, στον Batman θα απονεμηθεί και Βραβείο Γκίνες για τον πρώτο υπερήρωα με αστέρι στο Hollywood Walk of Fame σε μια ειδική παρουσίαση από τον επίσημο κριτή του GWR Michael Empric.