Έρχεται στο Netflix στις 18 Ιουλίου!


Το πρώτο trailer του πρώτου μέρους της 6ης σεζόν Cobra Kai δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix, στο οποίο και θα κάνει πρεμιέρα η σειρά στις 18 Ιουλίου. Τα αγαπημένα karate kids επιστρέφουν στο dojo και ετοιμάζονται σιγά σιγά για την ολοκλήρωση μιας από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές διασκευές των τελευταίων ετών.

Το trailer ανοίγει με τον Johnny (William Zabka) και τον Daniel (Ralph Macchio) σε ανακωχή να προσπαθούν να ανοίξουν ένα νέο dojo με βάση την αυλή του Daniel. Με τα Sekai Taikai World Karate Championships να κοντοζυγώνουν, Johnny, Daniel και η νέα ομάδα μαθητών τους θα βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την καλύτερη εντύπωση, συνδυάζοντας τη φιλοσοφία του  karate στην πρακτική τους. Παράλληλα, ο Kreese (Martin Kove) θα επιστρέψει και θα ξεκινήσει να δουλεύει με μια αντίπαλη ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Το Part 1 του Cobra Kai Season 6 θα ακολουθήσουν ακόμα δύο μέρη, με το δεύτερο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου. Η εν λόγω σεζόν θα είναι η τελευταία της σειράς, ωστόσο ο Ralph Macchio θα ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο του Daniel LaRusso στο επικείμενο Karate Kid sequel, στο πλευρό του Jackie Chan.