Το οποίο θα επικεντρώνεται σε μια all-female νομική εταιρία με την Kardashian στο τιμόνι


Στο νέο δικαστικό δράμα του Hulu δια χειρός Ryan Murphy θα δούμε τις Halle Berry και Glenn Close, οι οποίες θα βρεθούν στο πλευρό της Kim Kardashian. Η σειρά που ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο θα επικεντρώνεται σε μια all-female νομική εταιρία διαζυγίων με την Kardashian στο τιμόνι και θα τιτλοφορείται All’s Fair σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety.

Για την ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες για τους ρόλους των Berry και Close, γνωρίζουμε όμως ότι και οι δύο ηθοποιοί θα είναι executive producers της σειράς.

Για την Close, το All’s Fair θα αποτελέσει την επιστροφή της σε γνώριμα μονοπάτια, μιας που πρόσφατα εμφανίστηκε στο Damages του FX κερδίζοντας δύο Emmys για τον ρόλο της Patty Hewes. Πρόσφατα συμμετείχε στις σειρές Tehran και The New Look του Apple TV, ενώ θα βρίσκεται και στο cast του Wake Up Dead Man, της τρίτης δηλαδή ταινίας Knives Out.

Από την άλλη, ο τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος της Berry ήταν αυτός της Molly Woods για τη sci-fi σειρά του CBS με τίτλο Extant, με executive producer τον Steven Spielberg, η οποία έτρεξε από το 2014 ως το 2015. Έκτοτε εμφανίστηκε σε film franchises όπως το Kingsman και John Wick, αλλά και στη sci-fi ταινία του 2022, Moonfall.