Η Anne Hathaway ίσως δεν θα συμμετέχει στη νέα ταινία


Ένα sequel του άκρως επιτυχημένου The Devil Wears Prada με τη Meryl Streep και την Emily Blunt φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς, με τις δύο ηθοποιούς να είναι έτοιμες να επιστρέψουν στους iconic ρόλους τους.

Η Aline Brosh McKenna κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στο σενάριο της ταινίας, όμως αυτό δεν είναι βέβαιο και για την Anne Hathaway, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία του 2006 ως η νεαρή βοηθός της Miranda Priestly.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Hathaway είχε αναφερθεί στην πιθανότητα δημιουργίας ενός Prada sequel σε συνέντευξή της στο V Magazine: «Αγαπιόμαστε μεταξύ μας και αν κάποιος σκεφτόταν έναν τρόπο ώστε να γίνει, θα ήμασταν τρελοί να μην το κάνουμε. Όμως υπάρχει μια γιγαντιαία διαφορά στον κόσμο τώρα με την τεχνολογία και ένα από τα πράγματα σχετικά με τη συγκεκριμένη ιστορία είναι ότι σχετιζόταν με τη δημιουργία ενός φυσικού αντικειμένου. Τώρα με όλα να γίνονται ψηφιακά, θα ήταν απλώς διαφορετικό. Ίσως εγώ, ο Stanley, η Emily, η Meryl, ο Dave Frankel, η Patricia Field…μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μαζί. Αυτό θα είχε πλάκα».

Ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε η Hathaway, αυτός της Andie Sacks, ίσως αφεθεί εντελώς πίσω στη νέα παραγωγή, με αυτή να εστιάζει στο τι συνέβη στον χαρακτήρα της Miranda Priestly που ενσάρκωσε η Streep, η οποία αντιμετωπίζει πλέον το ενδεχόμενο τερματισμού της καριέρας της.

Η Emily την οποία υποδύθηκε η Blunt, είναι σήμερα executive σε ένα πολυτελές fashion brand και ο ρόλος της στη διαχείριση του budget θα είναι φυσικά καταλυτικός για το μέλλον της πάλαι ποτέ fashion guru.

Στο μεταξύ, η Streep ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τέταρτη σεζόν του Only Murders In the Building αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ Blunt πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο The Fall Guy.