To teaser video της νέας σεζόν και οι πρώτες πληροφορίες που έδωσαν οι συντελεστές για αυτήν.


Η Emily Cooper (Lily Collins) σίγουρα δεν έχει τελειώσει με τη Ρώμη, επειδή η Emily in Paris ανακοίνωσε επίσημα ότι ανανεώνεται για πέμπτη σεζόν.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απίστευτη ανταπόκριση στην τέταρτη σεζόν της Emily in Paris και ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε για πέμπτη ώστε να συνεχίσουμε τις περιπέτειες της Emily στη Ρώμη και το Παρίσι!" λέει ο δημιουργός της σειράς Darren Star στο Tudum του Netflix. Η 4η σεζόν της σειράς κατέλαβε την #1 θέση στο Παγκόσμιο Top 10 του Netflix όταν έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο. Είχε 19,9 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες τέσσερις ημέρες του, φτάνοντας στο Top 10 σε 93 χώρες, και έκτοτε παραμένει στη λίστα για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες.

Η σεζόν 4 της σειράς είδε την πρωταγωνίστρια να αναπτύσσει ένα ειδύλλιο με έναν όμορφο Ιταλό γόνο της μόδας και στη συνέχεια να μετακομίζει σε ένα ιταλικό διαμέρισμα για να οργανώσει ένα γραφείο στη Ρώμη για την Agence Grateau. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το όνομα της σειράς αλλάζει. "Η Emily θα έχει παρουσία στη Ρώμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στο Παρίσι, θα δίνει απλώς παρουσία στη Ρώμη", συνέχισε ο δημιουργός.

Η αποστολή της Emily στην Ιταλία για να ανοίξει ένα νέο γραφείο προέκυψε από την επιθυμία του Star να καθοδηγήσει το κοινό σε απροσδόκητα μέρη και να αποδείξει ότι η σειρά έχει την ικανότητα να αφήσει μεγαλύτερο αποτύπωμα.

Η Collins ανακοίνωσε τα νέα της σεζόν 5 κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Good Morning America και λέει στο Tudum ότι ανυπομονεί να δει τι συμβαίνει μεταξύ του χαρακτήρα της και του νέου φλερτ της Marcello (Eugenio Franceschini). 

"Ο Marcello είναι μια εντελώς άλλη περιπέτεια που θέλουμε για την Emily γιατί τελικά θέλουμε η πρωταγωνίστρια να έχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής", λέει η πρωταγωνίστρια. "Θέλουμε η Emily να μπορεί να χαμογελάει χωρίς όρους." Ο Star επιβεβαιώνει ότι η σχέση της Emily με τον Marcello θα αναπτυχθεί στην 5η σεζόν, λέγοντας: "Νιώθω ότι έχουν μια πραγματική σπίθα, μια τρομερή σύνδεση και μια πραγματική ρομαντική χημεία. Πολλά από αυτά θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνονται την επόμενη σεζόν".

Αναφορικά με την τύχη του γείτονα της Emily και αγαπημένου της, Gabriel είναι αβέβαιη. Εκείνος είχε βέβαια μια επιφοίτηση στις τελευταίες στιγμές της 4ης σεζόν ότι θέλει να είναι τελικά με την Emily. Τα προβλήματα επικοινωνίας μπορεί να εμπόδισαν το δίδυμο να ξεκινήσει μια πραγματική σχέση, αλλά εκείνος είναι έτοιμος να αγωνιστεί για να είναι μαζί της. "Δυστυχώς. ο Gabriel πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της επιλογής του και να τελειώσει τα πράγματα με την ηρωίδα", είπε η Lily Collins.