Dear readers.. Δώστε προσοχή στο love story του Benedict και της Sophie!


Οι fans του Bridgerton έχουν πάρει ήδη μια ιδέα για το τι να περιμένουν από την 4η σεζόν της σειράς τώρα που ο Benedict ανακοινώθηκε ως το πρωταγωνιστικό πρόσωπο της σεζόν. Η σειρά του Netflix, η οποία βασίζεται στα βιβλία που έγραψε η Τζούλια Κουίν, επικεντρώνεται τώρα στον άσωτο υιό της πλούσιας οικογένειας Bridgerton και αμετανόητο εργένη.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν;
Σύμφωνα με τον παραγωγό και story editor της σειράς, Jess Brownell, η 4η σεζόν ήταν σε διαδικασίες παραγωγής από τον Απρίλιο του 2024. Τα γυρίσματα, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει;

Το Netflix ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2024 ότι η ιστορία αγάπης του Benedict με τη Sophie θα ήταν η έμπνευση για την 4η σεζόν. Στη συνέχεια, η ανερχόμενη Αυστραλή ηθοποιός, Yerin Ha επιλέχθηκε για τον ρόλο της Sophie Beckett που το επώνυμό της άλλαξε σε Baek.

"Αυτό που με τράβηξε στη Sophie ήταν ότι έχει να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια που πρέπει συνεχώς να ξεπερνά", είπε η Ha κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Tudum τον Σεπτέμβριο του 2024. "Είτε είναι αυτή η μάχη γύρω από την κοινωνική θέση είτε προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της από τον Benedict."

Ποιο το Love Story του Benedict and Sophie;
Παρά το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι και τα μικρότερα αδέρφια του είναι και οι δύο ευτυχισμένοι παντρεμένοι, ο Μπένεντικτ δεν θέλει να τακτοποιηθεί - μέχρι που συναντά μια μαγευτική Κυρία στον χορό μεταμφιέσεων της μητέρας του, έγραφε η σύνοψη που δημοσιεύτηκε από το Netflix τον Ιούλιο του 2024.

O Brownell είπε για τον ήρωα "Ένιωθε σημαντικό να εξερευνήσει την πληρότητα του εαυτού του προτού αφοσιωθεί σε κάποιον. Είναι κάποιος με έντονα πάθη και θέλαμε να τον δούμε να ζει μια μεγάλη ζωή πριν μπει σε κατάσταση ηρεμίας. Είμαι ενθουσιασμένος για το πού θα πάμε μαζί του στην 4η σεζόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να πω γι 'αυτό, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένω."

Ποια μέλη του Cast θα επιστρέψουν για την 4η σεζόν;
Οι χαρακτήρες όπως οι Penelope, Colin, Benedict, Eloise, Francesca, Lady Danbury (Adjoa Andoh), Queen Charlotte (Golda Rosheuvel), Hyacinth (Florence Hunt), Gregory (Will Tilston) και Lady Whistledown (φωνή της Julie Andrews) αναμένεται να επιστρέψουν σε πολλά επεισόδια.

Θα δουν οι fans περισσότερα στοιχεία LGBTQ+;

Η σειρά δεν έχει παρουσιάσει πολλούς χαρακτήρες LGBTQ+ μέχρι στιγμής από την πρεμιέρα του το 2020. Το spinoff της Queen Charlotte, το οποίο ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2023 έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους θαυμαστές να δουν χαρακτήρες LGBTQ+ με τον Brimsley (Sam Clemmett) και το Reynolds (Freddie Dennis).

Ο Brownell, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να το αλλάξει αυτό. "Αυτή είναι μια ιστορία για την αγάπη στις πολλές της μορφές και νομίζω ότι είναι σωστό για εμάς να βάλουμε στο προσκήνιο την queer αγάπη και να λέμε queer ιστορίες", είπε ο Brownell στο Pride τον Απρίλιο του 2024. "Θέλω να δω περισσότερη queer χαρά στην οθόνη και αυτό ήταν σίγουρα μια προτεραιότητα για μένα όταν μπήκα στον ρόλο του showrunner."