Θα κερδίσει το κοινό η πολυαναμενόμενη διασκευή του best seller της Jilly Cooper; 


Η πολυαναμενόμενη μεταφορά του best seller μυθιστορήματος της Jilly Cooper, Rivals, θα είναι σύντομα διαθέσιμη για να την απολαύσετε τηλεοπτικά στο Disney+. Η μίνι σειρά θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Disney+ και το Hulu.

Η σειρά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Rivals της σειράς βιβλίων Rutshire Chronicles της Jilly Cooper και παρουσιάζει την αντιπαλότητα μεταξύ δύο φιλόδοξων και χαρισματικών ανδρών, του τολμηρού πρώην Ολυμπιονίκη, βουλευτή των Tories, Rupert Campbell-Black (Alex Hassell) και του Λόρδου Tony Baddingham (David Tennant). Το κλασικό σκηνικό εντάσσεται στο 1986, όταν πραγματοποιούνται συμφωνίες σε αίθουσες συσκέψεων αλλά και σε υπνοδωμάτια, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιος θα κυριαρχήσει.

Το Rivals διαθέτει ένα πολλά υποσχόμενο cast που περιλαμβάνει τους Emily Atack, Danny Dyer, Aidan Turner, Katherine Parkinson, Luke Pasqualino και Claire Rushbrook.

Σε μια από τις πολλές προκλητικές σκηνές ένας βουλευτής των Tories κυνηγάει μια δημοσιογράφο σε μια τουαλέτα. Όταν τελειώσει, επιστρέφει περήφανα στο κάθισμά του σε αποχρώσεις χρυσού καθώς οι γυναίκες "λιποθυμούν" σχεδόν στα πόδια του. 

Ο κόσμος της σειράς που γοήτευσε και τη συγγραφέα των βιβλίων Rutshire Chronicles είναι αυτός της ελίτ των Βρετανών πολιτικών Tories που ζουν στο Cotswolds τη δεκαετία του 1980, οι οποίοι ζουν στην απόλυτη χλιδή και υπερβολή και επιδίδονται σε κάθε είδους οργιαστικές συμπεριφορές. 

Στο επίκεντρο αυτής της σειράς βρίσκεται ο συντηρητικός υπουργός Αθλητισμού Rupert που έγινε τζόκεϊ, τον οποίο υποδύεται ο καταξιωμένος ηθοποιός Alex Hassell. Ο κυνηγός καβαλάρης περιγράφεται στα βιβλία της Cooper ως "ο πιο σέξι άντρας της Βρετανίας". Προκειμένου να ενθαρρύνει τον ηθοποιό να ενστερνιστεί πλήρως την καρδιοκατακτητή του ιδιότητα, ο showrunner του Rivals Dominic Treadwell-Collins είχε ένα σχέδιο. Είπε στο cast ότι όποτε ο Hassell έμπαινε σε ένα δωμάτιο, πρέπει οι υπόλοιποι να τον κοιτάζουν σαν να ήταν ο Harry Styles. 

Oι χαρακτήρες στο Rivals είναι τρελά κομψοί. Όταν δεν επιδίδονται σε όργια, περνούν τις μέρες τους κάνοντας βόλτες σε εξοχικούς χώρους, αγοράζοντας άλογα ή/και ποδοσφαιρικούς συλλόγους και κατά διαστήματα λαμβάνουν κλήσεις από τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Αυτή είναι μια ειρωνική λεπτομέρεια, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι στάσεις της Θάτσερ απέναντι στο σεξ και την ακολασία έρχονται σε αντίθεση με τον κόσμο που βλέπουμε στη σειρά. "Υποδηλώνεται ότι υπήρχε κάποια υποκρισία στον κόσμο της κυβέρνησης" λέει ο Tennant. "Δεν είναι η δεκαετία του ογδόντα που θυμάμαι. Αλλά θυμάμαι ότι ήταν το είδος της εποχής της υπερβολής… τα χρήματα σ' ένα σχεδόν ακαθάριστο επίπεδο εμφανούς κατανάλωσης".