Οι fans του Cruel Intentions και της νεανικής σαπουνόπερας αποκτούν επιτέλους το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό remake τους.


Η πλατφόρμα streaming του Amazon, Prime Videο επιβεβαίωσε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο αυθεντικό cult classic του 1999 είναι στα σκαριά. Τα οκτώ επεισόδια, της πρώτης σεζόν του νεανικού δράματος θα βασίζονται απόλυτα στην ταινία του 1999, η οποία βασίστηκε στο μυθιστόρημα Dangerous Liaisons του 1781, με πρωταγωνιστές τη Sarah Michelle Gellar, τον Ryan Phillippe και την Reese Witherspoon..

«To Cruel Intentions καθόρισε μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να αποτελεί κεντρικό στοιχείο της λαϊκής κουλτούρας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι [παρουσιαστές] Phoebe [Fisher] και Sara [Goodman] δημιουργούν αυτή τη διασκευή», δήλωσε η Lauren Stein, επικεφαλής του creative τμήματος της Sony Pictures Television. 

Η υπόθεση της σειράς:
Το «επόμενο κεφάλαιο» της αρχικής ταινίας του 1999, λαμβάνει χώρα σε ένα κολέγιο στην Ουάσιγκτον, όπου «δύο αδίστακτα θετά αδέρφια θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας», σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή. «Μετά από ένα βάναυσο περιστατικό που απειλεί ολόκληρο το σχολικό σύστημα, θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουν την εξουσία και τη φήμη τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αποπλανήσουν την κόρη του αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών».

Η Sarah Catherine Hook, ο Zac Burgess και η Savannah Lee Smith θα πρωταγωνιστήσουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ως Caroline Merteuil, Lucien Belmont και Annie Grover, αντίστοιχα.

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε στις 24 Οκτώβρη και κοσμείται ηχητικά από μια διασκευή του "Bittersweet Symphony" των The Verve. Το εμβληματικό τραγούδι έχει συνδεθεί απόλυτα και με την αρχική ταινία. Ωστόσο, το trailer ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μια διαφορετική ιστορία, με όλα τα στοιχεία όμως που αγάπησαν οι fans.

Η δαιμόνια Caroline προσφέρει τον εαυτό της στον θετό αδερφό Lucien ως βραβείο για την αποπλάνηση της κόρης του αντιπροέδρου, Annie, και οι εικόνες φαίνονται όλες γνώριμες: μια ρομαντική σκηνή στην πισίνα, ένας σταυρός με μια κρυφή θήκη και ένα μαύρο vintage αυτοκίνητο.

Πότε κάνει πρεμιέρα το «Cruel Intentions»;

Και τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.

Το cast της σειράς:
Εκτός από τους Hook, Burgess, Smith και Silva, στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Khobe Clarke ως Scott Russell, John Harlan Kim ως Blaise Powell και Brooke Lena Johnson ως Beatrice Worth. Η Claire Forlani, η Nikki Crawford, η Isabella Tagliati, ο Zeke Goodman και ο Jon Tenney πρόκειται να εμφανιστούν σε επαναλαμβανόμενους ρόλους.

Μάλιστα κάτι ακόμα που ενθουσίασε τους fans είναι ότι ένας ηθοποιός από την ταινία του 1999, ο Sean Patrick Thomas, που υποδύθηκε τον δάσκαλο βιολοντσέλο Ronald θα επιστρέψει για τη σειρά. Ωστόσο, θα υποδυθεί έναν νέο χαρακτήρα, τον καθηγητή Hank Chadwick.

Ποιος γράφει τη σειρά;
Ο Goodman και ο Fisher θα είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Neal H. Moritz και ο Pavun Shetty από την ταινία θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Roger Kumble, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία του 1999.