Ο νέος δίσκος της pop τραγουδίστριας έρχεται τον Σεπτέμβριο


Έναν νέο δίσκο με τίτλο 143 θα κυκλοφορήσει η Katy Perry στις 20 Σεπτεμβρίου, τέσσερα χρόνια μετά το Smile του 2020. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Capitol και για την ώρα έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις του κοινού, μιας που η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Dr. Luke για την παραγωγή του. Εκείνος είναι ο πάλαι ποτέ παραγωγός της Kesha, τον οποίο εκείνη είχε κατηγορήσει πριν χρόνια για βιασμό.

Μιλώντας για τον δίσκο της, η Perry δήλωσε: «Ξεκίνησα ώστε να δημιουργήσω έναν bold, ανοιχτό και εορταστικό dance-pop δίσκο, με το συμβολικό 143 ως αριθμητική έκφραση της αγάπης ως ενδιάμεσο μήνυμα».

Η Perry συνέγραψε το lead single του 143, “Woman’s World”, μαζί με την στιχουργό Chloe Angelides και τους παραγωγούς Lukasz “Dr. Luke” Gottwald, Vaughn Oliver, Rocco Did It Again!, και Aaron Joseph. Το μουσικό του video directed σκηνοθέτησε η Charlotte Rutherford και μέχρι στιγμής έχει εισπράξει αρνητικές κριτικές από το κοινό. Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει λίγο μετά την κυκλοφορία του ότι το κομμάτι αποτελεί σατυρική δημιουργία,.

Η Perry κυκλοφόρησε μερικά από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της με τον Dr. Luke, συμπεριλαμβανομένων των “I Kissed a Girl”, “Hot n Cold”, “Teenage Dream”, “Last Friday Night (T.G.I.F.)”, “California Gurls” και “Roar”. Η ίδια απέφυγε τη συνεργασία μαζί του στο Smile ή το Witness του 2017, όμως μετά τη διευθέτηση της πολυετούς δικαστικής διαμάχης του με την Kesha, επέστρεψε σε παραγωγές του ίδιου.