Θα τα καταφέρει;


Θα τα καταφέρει;


To Uber, η νέα υπηρεσία που βάζει στο παιχνίδι των μεταφορών με αυτοκίνητο και τους απλούς πολίτες, εκτός από τους ιδιοκτήτες ταξί, έχει αλλάξει αρκετά στο συγκεκριμένο τομέα, με τις αντιδράσεις να είναι ήδη έντονες.

Ο πρόεδρος όμως του app αποκάλυψε πρόσφατα πως οι στόχοι του είναι ακόμα μεγαλύτεροι. "Πρόθεση μας είναι να κάνουμε το Uber τόσο διεισδυτικό στη κοινωνία, ώστε το να έχεις το δικό σου αμάξι να μη σε συμφέρει πια, σε σχέση με τις υπηρεσίες μας", είπε.

Το πρόβλημα σε αυτό βέβαια είναι οι τιμές που θα καταστήσουν αυτή τη μέθοδο τόσο άμεση και απαραίτητη. Για αυτό πρόσφατα η εταιρεία εισήγαγε το UberPool, μια υπηρεσία δηλαδή που χρήστες με παρόμοιες διαδρομές μπορούν να μοιραστούν το ίδιο αυτοκίνητο και τελικά τα έξοδα της διαδρομής.

Υπάρχουν επίσης και σχέδια για τους σημαντικούς πελάτες να συσταθεί η έννοια του "προσωπικού οδηγού", με στόχο πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες σε εκείνους που επιβραβεύουν την εταιρεία με τη προτίμηση τους.

Μεγάλα σχέδια από το application που έχει φέρει σίγουρα κάτι καινούργιο στο συγκεκριμένο τομέα, μένει τώρα να δούμε αν θα πραγματοποιηθούν.