Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από τις 3 έως τις 11 Σεπτεμβρίου


Ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων για το ακαδημαϊκό έτος 2024 -2025. Οι  μελλοντικοί φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2024 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://eregister.it.minedu.gov.gr .

Πώς γίνεται η είσοδος στην εφαρμογή:

Α. Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ έτους 2024 χρειάζεται αν εισαγάγουν τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου ως όνομα χρήστη και ως κωδικό ασφαλείας (password), τον ίδιο που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.


Β. Για τους επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις έτους 2024, η εισαγωγή στην ηλεκτρονική εφαρμογή εγγραφής γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Αίτησης-Μηχανογραφικού Δελτίου Σοβαρών Παθήσεων, χρησιμοποιώντας ως όνομα χρήστη τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αναγράφεται στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο και ως κωδικό ασφαλείας εκείνον που ήδη έχουν διαμορφώσει για την πρόσβαση στο Μηχανογραφικό Δελτίο Σοβαρών Παθήσεων.

Προς διευκόλυνση  όλων των επιτυχόντων, στην ηλεκτρονική εφαρμογή παρέχεται αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης με οδηγίες για κάθε βήμα της εφαρμογής.