Το ΕΚΠΑ ανακοίνωσε τις υποτροφίες του νέου έτους. 


Το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διαχειρίζεται κληροδοτήματα και δωρεές και από αυτά κάθε χρόνο χορηγείται ένα ποσό για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Κατά το έτος 2024 αναμένεται λοιπόν να χορηγηθούν:
Δώδεκα (12) κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με κριτήρια επιλογής για προπτυχιακές σπουδές.
Οκτώ (8) κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με κριτήρια επιλογής για μεταπτυχιακές σπουδές.
Έξι (6) κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με διαγωνισμό για προπτυχιακές σπουδές.
Επτά (7) κληροδοτήματα/δωρεές, υποτροφίες με διαγωνισμό για μεταπτυχιακές σπουδές.

Οι προκηρύξεις για την χορήγηση υποτροφιών που αφορούν προπτυχιακές σπουδές, κατόπιν επιλογής θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΚΠΑ, συγκεκριμένα στο link: https://www.uoa.gr/foitites/paroches_drastiriotites/ypotrofies_brabeia/ και στις ιστοσελίδες των διαφόρων τμημάτων κατά το τέλος του Σεπτέμβρη του 2024.

Οι προκηρύξεις για την χορήγηση υποτροφιών που αφορούν μεταπτυχιακές σπουδές, κατόπιν επιλογής θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΚΠΑ, συγκεκριμένα στο link: https://www.uoa.gr/foitites/paroches_drastiriotites/ypotrofies_brabeia/ και στις ιστοσελίδες των διαφόρων τμημάτων κατά το τέλος του Οκτώβρη 2024.


Οι προκηρύξεις για τη χορήγηση υποτροφιών μετά από διαγωνισμό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΚΠΑ, συγκεκριμένα στο link: https://www.uoa.gr/foitites/paroches_drastiriotites/ypotrofies_brabeia/ και στις ιστοσελίδες των διαφόρων τμημάτων κατά το τέλος του Νοέμβρη 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Υποτροφιών της Διεύθυνσης Κληροδοτημάτων (Τηλ: 210.3689132, 9133, 9134 – email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).