Στο stage/εργαστήριο θα ακούγεται μουσική των Fred again.., Peggy Gou, Queens of the Stone Age και Pulp


Ένα stage για τη… γονιμοποίηση σπέρματος και ωαρίων δημιούργησε το σουηδικό μουσικό φεστιβάλ Way Out West, σε μια από τις πιο περίεργες μουσικές ειδήσεις του τελευταίου διαστήματος. Πιο συγκεκριμένα, το φεστιβάλ έχει από φέτος ένα stage/IVF εργαστήριο, δημιουργημένο για τη διαδικασία γονιμοποίησης γενετικού υλικού, το οποίο σχεδίασε η Love Hultén. Ανάμεσα στα headlining performances βρίσκονται acts όπως οι Fred again.., Peggy Gou, Queens of the Stone Age και Pulp, η μουσική των οποίων θα ακούγεται στο εργαστήριο για την ευχαρίστηση του σπέρματος και των ωαρίων που έχουν συλλεχθεί.

Αφορμή για την εν λόγω ιδιαίτερη δημιουργία αποτέλεσε μια έρευνα του ισπανικού Institut Marquès, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας η μουσική και οι δονήσεις αυξάνουν την πιθανότητα επιτυχίας της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης κατά 5%!

Το Way Out West θα διαρκέσει τρεις μέρες, από τις 8 μέχρι και τις 10 Αυγούστου και πέρα από τα παραπάνω acts περιλαμβάνει στο lineup του performers όπως οι PJ Harvey, The National, Big Thief, The Smile, André 3000, Fever Ray, Tems, Slowdive, Wednesday, Blondshell και Yves Tumor.