Επιστροφή στο binge-watching με νέες συναρπαστικές σειρές και all-star πρωταγωνιστές όπως Nicole Kidman, Kevin Hart, Jeff Goldblum, Rashida Jones και Vince Vaughn. 


Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν μία μέρα, έτσι και το φετινό καλοκαίρι. Με την επιστροφή στο σπίτι, στις δουλειές και την καθημερινότητα, επιστρέφει και η συνήθεια να βλέπουμε τηλεοπτικές σειρές τα σαββατοκύριακα..

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε έξι νέες σειρές που μπορείτε να δείτε στις δημοφιλείς streaming πλατφόρμες αυτό το διάστημα. Καλό binge-watching!

Το Τέλειο Ζευγάρι
Πολυαναμενόμενη δραματική σειρά που μόλις άρχισε να προβάλλεται στο Netflix και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Στο γνωστό whodunit μοτίβο «ξεβράζεται-πτώμα-σε-μία-παραθαλάσσια-έπαυλη-λευκών-προνομιούχων-ενώ-ετοιμάζονται-για-γαμήλιο-γλέντι», στη σειρά πρωταγωνιστεί η Nicole Kidman σαν μία διάσημη συγγραφέας που ετοιμάζεται να παντρέψει τον κανακάρη της. Με την ανακάλυψη του πτώματος και των ερευνών που ξεκινούν, όλοι μοιάζουν ύποπτοι. Λες και σαν να έχουν βγει όλα μέσα από τα βιβλία της Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman). Προβάλλεται στο Netflix.

Bad Monkey
Super fun μαύρη κωμωδία που ξεκίνησε φουριόζα, με έναν ανανεωμένο και ορεξάτο Vince Vaughn. Βέβαια, μόνο ορεξάτος δεν φαίνεται στο ρόλο ενός σκληροτράχηλου αστυνομικού στη Φλόριντα που τον υποβιβάζουν στη θέση του υγειονομικού ελεγκτή. Μόνο που η ανακάλυψη ενός κομμένου χεριού από έναν τουρίστα, έρχεται να τον βάλει ξανά στο «παιχνίδι» και στον κόσμο της διαφθοράς και απληστίας. Ανυπόφορος για πολλούς, αλλά η δουλειά να γίνεται. Προβάλλεται στο Apple TV+.

KAOS
Με έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και τους θεούς του Ολύμπου, το “KAOS” είναι μία μοντέρνα δραματική κωμική σειρά που δείχνει πόσο δυσλειτουργική ήταν η οικογένεια του Δία (αν ζούσαν στο σήμερα ή έστω σε ένα διαφορετικό σήμερα). Πόσο μάλλον όταν ο Δίας (Jeff Goldblum) μία μέρα ανακαλύπτει μία ρυτίδα στο πρόσωπό του, κάτι που του φέρνει ανησυχία και νευρώσεις. Έρχεται το τέλος του; Θα αρχίσουν να τον αμφισβητούν; Θεοί, ημίθεοι, θνητοί και νεκροί, όλοι συγκρούονται για δύναμη, εξουσία, ελευθερία και… κληρονομικά, λες και οι δημιουργοί του “Succession” ποτίστηκαν με LSD. Προβάλλεται στο Netflix.

Fight Night: The Million Dollar Heist
Μόλις ανέβηκαν τα τρία πρώτα επεισόδια της νέας μίνι σειράς για λογαριασμό του δικτύου Peacock και «μας πήραν από τα μαλλιά». Πρωταγωνιστεί ο Kevin Hart στο ρόλο του Chicken Man, μαζί με μία πλειάδα γνωστών ηθοποιών, Samuel L. Jackson, Taraji P. Henson, Don Cheadle, Terrence Howard, ενώ μεταφερόμαστε στην Ατλάντα της δεκαετίας του ’70. O Chicken Man, μεγάλο μούτρο, στήνει ένα χλιδάτο afterparty μετά το ματς επιστροφής του Muhammad Alli και καλεσμένοι είναι όλοι οι πλούσιοι της Ατλάντα και όχι μόνο. Η βραδιά κλείνει με μία ληστεία που δεν έχει προηγούμενο και όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Chicken Man. Προβάλλεται στο δίκτυο Peacock.

Women in Blue
Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, στη δραματική crime σειρά “Women in Blue” βλέπουμε τη δημιουργία της πρώτης αστυνομικής μονάδας αποκλειστικά από γυναίκες αστυνομικούς στο Μεξικό των αρχών του ’70. Μόνο που η δημιουργία της μονάδας δεν ήταν κάτι άλλο από ένα δημοσιοσχετίστικο κόλπο των αρχών για να στρέψουν την προσοχή των media και του κόσμου μακριά από έναν serial killer, τον Undresser, που δρούσε ανενόχλητος. Σύντομα, οι τέσσερις γυναίκες θα καταλάβουν το λόγο που βρίσκονται εκεί – απλά γυρνάνε σε πάρκα και σπάνια επεμβαίνουν - και θα αντιδράσουν. Ενώ ο serial killer παραμονεύει κρύβεται στις σκιές… Προβάλλεται στο Apple TV+.

Sunny
Δε λέμε ποτέ όχι σε μία ταινία ή σειρά με πρωταγωνίστρια την Rashida Jones. Εγκεφαλική και πρωτότυπη, το “Sunny” είναι μία δραματική σειρά – με μαύρα κωμικά στοιχεία - που δεν έχουμε δει αντίστοιχη στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι η ιστορία της Suzie (Rashida Jones), μίας Αμερικανίδας που ζει στο Τόκιο και βλέπει τον άνδρα της και τον γιο της να εξαφανίζονται μετά από ένα τουλάχιστον περίεργο αεροπορικό ατύχημα. Σαν «παρηγοριά», η εταιρεία του άνδρας της, της δίνει ένα εξελιγμένο οικιακό ρομπότ, την Sunny. Αρκεί ένα ρομπότ για να καλύψει το μεγάλο κενό και την απώλεια; Όχι. Αν και δεν ξέρεις τι σου φέρνει η Sunny… Προβάλλεται στο Apple TV+.