Το πολυαναμενόμενο sequel του Tim Burton είχε το τρίτο καλύτερο εισπρακτικό Σαββατοκύριακο της χρονιάς, λίγο μετά το θρίαμβο του "Inside Out 2" και του "Deadpool & Wolverine".


Μετά από 36 χρόνια αναμονής, το "Beetlejuice Beetlejuice" έκανε δυναμικό comeback με 110 εκατομμύρια δολάρια στην πρεμιέρα του.

Ο Michael Keaton επιστρέφει ως το τιμώμενο πνεύμα, ενώ οι Catherine O'Hara και Winona Ryder επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Delia και Lydia Deetz, με τη νεοφερμένη Jenna Ortega να υποδύεται την κόρη της τελευταίας, Astrid. Οι Willem Dafoe, Monica Bellucci και Justin Theroux συμπληρώνουν το καστ.

Το sequel της Warner Bros έγινε επίσης η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις ταινία του Σεπτεμβρίου όλων των εποχών, λίγο μετά το "It" του 2017, το οποίο σκόραρε με 123 εκατομμύρια δολάρια. Το sequel του 2019 «It Chapter 2» είχε κάνει πρεμιέρα με 91 εκατομμύρια δολάρια και προηγουμένως καταλάμβανε τη v. 2 θέση στις πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου.

Η αρχική ταινία "Beetlejuice" του 1988 δεν είχε βέβαια την ίδια επιτυχία, αφού κέρδισε μόλις 8 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο της, αλλά συνέχισε πιο δυναμικά κερδίζοντας 77 εκατομμύρια δολάρια στις εγχώριες αίθουσες καθώς έγινε cult.

Ο υπεύθυνος παραγωγής Goldstein, είπε πως η ταινία ξεπέρασε τις εισπρακτικές προσδοκίες τους καθώς το στούντιο περίμενε ότι οι εισπράξεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο θα κυμαίνονταν μεταξύ 80 και 90 εκατομμυρίων. Δεδομένης της πρώιμης επιτυχίας, ο παραγωγός ανέφερε πως η ταινία «μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά» αφού πλησιάζει και η εποχή του Halloween. Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός της ταινίας ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Paul Dergarabedian, ανώτερος αναλυτής μέσων ενημέρωσης στην Comscore, είπε ότι ο Σεπτέμβριος δεν φημίζεται για υπερπαραγωγές 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά απέδωσε μέρος της επιτυχίας της ταινίας στο μοναδικό στυλ του Burton και στο πρωταγωνιστικό καστ.

Σημαντική προσθήκη ήταν η εμφάνιση της Jenna Ortega, η οποία απέκτησε μεγάλο ρεύμα από τη σειρά του Netflix "Wednesday" ως έφηβη κόρη της οικογένειας Άνταμς και πιθανότατα κέντρισε το νεότερο κοινό.