Επιστροφή στις αίθουσες, με σύμμαχο τη σειρά smartphones Redmi Note 13 της Xiaomi.


Το τέλος του καλοκαιριού και ο ερχομός του φθινοπώρου μπορεί να φέρει μελαγχολία σε πολλούς από εμάς, μόνο που η επιστροφή στις αίθουσες διδασκαλίας και τα μαθήματα έρχονται για να διώξουν τα σύννεφα. Μα, ποιος θέλει να επιστρέψει στα μαθήματα και το διάβασμα; Ίσως ρωτήσει κάποιος.

Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Πρώτα από όλα, θα συναντηθούμε ξανά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συμφοιτητές και συμμαθητές, ακόμα και με τους αγαπημένους μας καθηγητές, όλοι μας μεγαλύτεροι ένα χρόνο, έτοιμοι για να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Διάβασμα και σημειώσεις, εξορμήσεις στα νέα hip μπαρ και καφέ, αγαπημένες ταινίες στα κινηματογραφικά φεστιβάλ και πρωινή επίσκεψη στις ελεύθερες βιβλιοθήκες της πόλης. Καθόλου άσχημα τελικά.  

Η αρχή της φοιτητικής χρονιάς σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα για όλους. Οι πρωτοετείς φοιτητές μπαίνουν για πρώτη φορά σε ένα πρωτόγνωρο αλλά υπέροχο περιβάλλον, σε έναν πραγματικά νέο κόσμο, ενώ οι παλαιότεροι συναντούν ξανά τους συμφοιτητές τους μετά από το καλοκαιρινό break. Μπορεί φέτος να επισκεφτήκαμε διαφορετικά νησιά, από την Ανάφη μέχρι την Άνδρο και τους Παξούς, αλλά παραμείναμε συνδεδεμένοι με τους φίλους και κολλητούς μας μέσα από τα smartphones, τα social media και την τεχνολογία. Τα like, tag και share των φωτογραφιών μας από τη φανταστική και γραφική Ψίμυθο, πήραν και έδωσαν. 

Κάθε Back2School και αρχή φοιτητικής και σχολικής χρονιάς, φέρνει και αγορές που θα βοηθήσουν τον φοιτητή και τον μαθητή να παραμείνει συνδεδεμένος με τους φίλους του, να βγάλει φοβερές φωτογραφίες και videos μέσα από τις νέες εξελιγμένες κάμερες, να εκμεταλλευτεί όλες εκείνες τις εφαρμογές που θα τον βοηθήσουν στα μαθήματα, χωρίς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ποιο smartphone καλύπτει όλα τα παραπάνω; Κάνουμε τικ στη σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi και φύγαμε! 

To Back2School είναι και φέτος Xiaomi 

Σε μοναδικές τιμές και δώρο ακουστικά, η Xiaomi φέρνει τη σειρά smartphones Redmi Note 13. Ετοιμάσου και φέτος να ξεχωρίσεις και να εκμεταλλευτείς όλα τα προνόμια και εξελιγμένες λειτουργίες που σου προσφέρει «στο πιάτο» ένα νέο Redmi Note 13 smartphone. 

Every shot iconic. Κάπως έτσι νιώθεις βγάζοντας φωτογραφίες και videos με το νέο Redmi Note 13. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, την ίδια στιγμή που όλοι θα σε ρωτάνε πώς και με τι έβγαλες αυτές τις νέες λήψεις από τον Λυκαβηττό. Με τριπλή AI κάμερα 108MP, μεγάλη οθόνη 6,67’’ AMOLED FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μαζί με μπαταρία μεγάλης αυτονομίας 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 33W, ασυναγώνιστη τιμή, το μόνο που θα σε προβληματίσει είναι το χρώμα που θα επιλέξεις: Μαύρο; Μπλε; Ή πράσινο; 

Κομψό και εντυπωσιακό, το Red Note 13 Pro είναι για αυτόν που θέλει να πάει το «παιχνίδι» της φωτογραφίας, των videos σε άλλο level. Ξανά σε χαμηλή τιμή για όλα αυτά που προσφέρει, το Red Note 13 Pro έχει τριπλή κάμερα 200MP με OIS, 6,67’’  AMOLED 1.5Κ οθόνη 120Hz και μπαταρία μεγάλης αυτονομίας 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 67W, σε χρώματα μαύρο, πράσινο και μωβ, μαζί με δώρο ακουστικά Redmi Buds 5. Δεν το σκέφτεσαι καν. 

Αν θέλεις να κάνεις upgrade στο 5G, η σειρά Red Note 13 της Xiaomi σου προσφέρει τρία smartphones με εξελιγμένες λειτουργίες, φοβερό σχεδιασμό και κάμερα, πάντα σε πολύ προσιτές τιμές, κάτι που θα εκτιμήσει ο κάθε φοιτητής και ο μαθητής. Το Redmi Note 13 5G, σε μαύρο και μπλε χρώμα, έχει τριπλή AI κάμερα 108MP, 6,67’’ AMOLED FHD+ οθόνη 120Hz και μπαταρία και μπαταρία μεγάλης αυτονομίας 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 33W. 

Με δώρο ακουστικά Redmi Buds 5, τα μοντέλα Redmi Note 13 Pro 5G και Redmi Note Pro+ 5G, είναι για αυτόν που τα θέλει όλα, λειτουργικότητα και κομψότητα, χωρίς να πολυσκεφτεί το κομμάτι του κόστους. Οι τιμές παραμένουν ασυναγώνιστες. Το Redmi Note 13 Pro 5G έρχεται με τριπλή κάμερα 200MP με OIS, E-sim, 6,67’’ AMOLED 1.5K οθόνη 120Hz και  μπαταρία 5100mAh με γρήγορη φόρτιση 67W (100% σε 44 λεπτά), ενώ το Redmi Note Pro+ 5G έχει 6,67’’ Curved Amoled οθόνη 120HZ 1.5K, τριπλή κάμερα 200MP με OIS, E-sim, εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 120W (100% μόλις σε 19 λεπτά), 12GB Ram 512GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό, με δείκτη στεγανότητας IP68. Wow! 

Ακόμα ψάχνεσαι; Μέσα από τη σειρά smartphones Redmi Note 13 θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, τον καλύτερο σύμμαχο στα φοιτητικά έδρανα, στη σχολική αίθουσα και στις εξόδους σου. Μην μείνεις απ’ έξω!  

Μπορείτε να βρείτε τη σειρά Redmi σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης. Η ενέργεια διαρκεί έως 29.09 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.