Όλοι οι πρωταγωνιστές του γνωστού sitcom είχαν κάνει "τηλεοπτικά" παιδιά μέχρι το 2004. 


Οι fans της σειράς επιθυμούν διακαώς ένα reboot με πρωταγωνιστές την επόμενη γενιά των Gellers, Bings και Buffays.

Ενόψει της 30ής επετείου της αγαπημένης κωμικής σειράς, στις 22 Σεπτεμβρίου, οι δημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane και ο executive producer, Kevin Bright έριξαν μια νοσταλγική ματιά στο αγαπημένο sitcom με μια συνέντευξη στο Today.

"Είναι σαν να νιώθουμε ότι το παιδί μας έχει γίνει 30 ετών" είπε ο Crane για το επιτυχημένο σόου, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο NBC το 1994.

Ο Bright μεταξύ άλλων σημείωσε ότι οι έφηβοι fans ρωτούν συνεχώς αν θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια της σειράς. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το Friends συνέχισε να προσεγγίζει ένα τεράστιο κοινό νεαρών θεατών που δεν είχαν καν γεννηθεί όταν προβλήθηκε το φινάλε της σειράς τον Μάιο του 2004.  

Ο Kauffman δήλωσε "Λαμβάνω email για αυτό όλη την ώρα. Όλοι έχουν μια υπέροχη ιδέα, τα παιδιά των πρωταγωνιστών πλέον, μεγαλωμένα, να κάνουν ένα show αντίστοιχο".

Πράγματι, μέχρι τη στιγμή που η σειρά τελείωσε το 2004, σχεδόν και οι έξι βασικοί χαρακτήρες της είχαν γίνει γονείς. Στο τέλος της 1ης σεζόν, ο Ross (David Schwimmer) έγινε πατέρας όταν η πρώην σύζυγός του Carol (Jane Sibbett) γέννησε τον γιο τους Ben. 

Ακολουθούσε η Phoebe Buffay (Lisa Kudrow). Η πραγματική εγκυμοσύνη της ηθοποιού κατά τη διάρκεια της τέταρτης σεζόν της σειράς στήριξε τις ανάγκες του ρόλου της που την ήθελε να γίνεται παρένθετη μητέρα για χάρη του ετεροθαλή αδερφού της (Giovanni Ribisi) και της συζύγου του (Debra Jo Rupp), γεννώντας τα τρίδυμα τους στο επεισόδιο του 1998.

Αφού αναζωπύρωσε για λίγο ξανά το ρομάντζο της με τον Ross, η Rachel Green (Jennifer Aniston) μένει έγκυος στο δεύτερο παιδί του Ross στην 7η σεζόν, γεννώντας αργότερα την κόρη τους Emma, στην 8η σεζόν.

Και μετά από πολύ αγώνα για να αποκτήσουν παιδί, η Monica Geller της Courteney Cox και ο Chandler Bing του Matthew Perry τελικά υιοθετούν. Στην τελευταία σεζόν της σειράς, συναντούν τη μητέρα του αγέννητου μωρού τους, Erica (Anna Faris), η οποία γίνεται παρένθετη μητέρα και γεννά απροσδόκητα δίδυμα.

Με επτά μωρά Friends θα υπήρχαν πολλές επιλογές για να προκύψει ένα πιθανό καστ έξι χαρακτήρων που θα συνεχίζει το ίδιο μοτίβο. Αλλά οι δημιουργοί της σειράς δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ιδέα. "Ω, όχι, όχι", είπε ο Crane σχετικά με την πιθανότητα επανεκκίνησης στο Today.