Καλά διαβάσατε!


Ανταποκριτής του NBC για την Ολυμπιάδα του Παρισιού θα είναι ο Snoop Dogg το καλοκαίρι του 2024, στην πιο απροσδόκητη είδηση των τελευταίων ημερών. Η κίνηση του δικτύου να προσλάβει τον θρυλικό rapper σε ρόλο ανταποκριτή έγινε γνωστή από το ίδιο το NBC και το Peacock κατά τη διάρκεια του ημίχρονου αγώνα της περασμένης Κυριακής, όπου και προβλήθηκε ένα “Snoop Year’s Eve” promo με τον Snoop Dogg και του Αμερικανούς αθλητές, Suni Lee, A’ja Wilson, Jagger Eaton, Kelly Cheng και Sara Hughes.

Έτσι, από τις 26 Ιουλίου 2024, ο Snoop Dogg θα βρεθεί μαζί με τον NBC Olympics παρουσιαστή, Mike Tirico, στο Παρίσι, από όπου θα προσφέρει καθημερινά τον δικό του σχολιασμό στα τεκτενόμενα. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ο Dogg θα «εξερευνήσει τα θρυλικά τοπόσημα της πόλης, θα βρεθεί σε διαγωνιστικά και events των Ολυμπιακών Αγώνων και θα επισκεφθεί αθλητές μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους».

Ο ίδιος μάλιστα υπόσχεται να φέρει το χαρακτηριστικό «Snoop style» του στη δουλειά που θα κάνει στο Παρίσι.

Ο rapper υπήρξε σχολιαστής του Peacock και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το 2021, γεγονός που οδήγησε το NBC στο να τον στείλει στο Παρίσι για ακόμα πιο ιδιαίτερη κάλυψη αυτή τη χρονιά.