Ένα νέο gadget φέρνει τα πάνω κάτω και μετατρέπει τους τετράποδους φίλους μας σε μουσικούς!


Παράξενα gadgets έχουμε δει μπόλικα κατά καιρούς, να όμως που αυτή τη φορά ένα από αυτά υπόσχεται να μετατρέψει τους σκύλους μας σε ελπιδοφόρους μουσικούς! Ο λόγος για το TheButter της Zoo Gears, ένα «πιάνο» τεσσάρων φωτιζόμενων πλήκτρων, το οποίο υπόσχεται να  εκπαιδεύσει τον τετράποδο φίλο σας ώστε να παίζει μουσική!

Αυτό που πρέπει να συμβεί, είναι ο σκύλος να ακολουθήσει τη σειρά των φωτών που ανάβουν στο πιάνο, με κάθε πλήκτρο να προσθέτει περισσότερες νότες από όποιο τραγούδι έχετε επιλέξει. Μόλις τελειώσει επιτυχώς, μπορείτε να τον επιβραβεύσετε με κάποια σκυλολιχουδιά, τοποθετώντας την στο ειδικό μπολάκι που διαθέτει η συσκευή.

Το TheButter υπήρξε μεγάλη επιτυχία στο Kickstarter το 2023, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το τετραπλάσιο ποσό από το στόχο που είχε αρχικά τεθεί από τους δημιουργούς του. Σήμερα πωλείται έναντι $99 και συνοδεύεται από μία εφαρμογή για το κινητό, που διαθέτει πολύτιμες πληροφορίες και μεγάλη βάση τραγουδιών για να παίξετε.

Η Zoo Gears ετοιμάζει αυτήν την περίοδο και τη δεύτερη έκδοση του gadget που θα ονομάζεται TheBiscuit, θα κοστίζει $299 και θα προσθέσει μία αυτόματη ταΐστρα που θα προσφέρει από μόνη της λιχουδιές κάθε φορά που καταφέρνει ο σκύλος σας να παίξει σωστά το κομμάτι.