Και η Kate Herrnon από την πρώτη σεζόν του Loki θα βρεθεί στο σκηνοθετικό τιμόνι


Μια ταινία Sims φαίνεται πως ετοιμάζει η Margot Robbie, έπειτα από τη γιγαντιαία επιτυχία της Barbie την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Jeff Sneider που επιβεβαίωσε το Hollywood Reporter, η ταινία που θα βασιστεί στο εμβληματικό video game franchise αναζητά αυτήν την περίοδο το χολυγουντιανό studio που θα αναλάβει τα γυρίσματα, με τη Robbie και την εταιρεία παραγωγής της, LuckyChap, να κινούν τα νήματα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Kate Herrnon από την πρώτη σεζόν του Loki του Disney+ θα βρεθεί στο σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ έχει αναλάβει μαζί με την Briony Redman και το σενάριο της ταινίας.

Ακριβώς όπως και στην περίπτωση της Barbie, οι Sims δεν διαθέτουν πραγματικό narrative ή σενάριο για να βασιστεί η ταινία, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα studios δεν θα εμπιστευθούν τη Robbie, που μαζί με τη σκηνοθέτρια και σεναριογράφο Greta Gerwig, μετέτρεψαν τη Barbie σε ένα φαινόμενο δισεκατομμυρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή διεξάγεται άλλωστε ένας bidding πόλεμος ανάμεσα στα studios και τις πλατφόρμες streaming για την παραγωγή.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι αν η Robbie σκοπεύει να ερμηνεύσει κάποιον ρόλο στην ταινία. Σε κάθε περίπτωση, την ίδια θα τη δούμε σύντομα ξανά στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό του Ryan Gosling, αφού μαζί πρωταγωνιστούν στο επερχόμενο Ocean’s Eleven prequel.