Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού


Στα φώτα της δημοσιότητας έδωσε η Searchlight Pictures το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, Kinds of Kindness (Ιστορίες Καλοσύνης), που θα δούμε στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούνιο. Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη. Αρχική ονομασία της ταινίας ήταν το μυστηριώδες And.

Το Kinds of Kindness αποτελεί ένα παραμύθι με τρεις διαφορετικές ιστορίες, που όλες μαζί ενώνονται με έναν τρόπο. Το σενάριο υπογράφει ο επί χρόνια συνεργάτης του Λάνθιμου, Ευθύμης Φιλίππου, ο οποίος είχε γράψει μεταξύ άλλων και για τις ταινίες Οι Ευνοούμενη, Κυνόδοντος, Αστακός και Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού. Το μοντάζ έχει αναλάβει ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Το trailer διάρκειας περίπου 1 λεπτού ντύνεται μουσικά με το θρυλικό “Sweet Dreams” των Eurythmics και επικεντρώνεται σε όλους τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας.

Το Kinds of Kindness θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου.