Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το studio album της;


Την κυκλοφορία του τρίτου studio album της ανακοίνωσε η Dua Lipa, το οποίο και ονομάζεται Radical Optimism. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου και είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες δισκογραφικές επιστροφές της χρονιάς.

Το Radical Optimism περιλαμβάνει 11 tracks, συμπεριλαμβανομένων των singles Houdini” και Training Season” που έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα. Η ομάδα της Lipa για το project περιλαμβάνει την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Caroline Ailin, τον Danny L Harle (Caroline Polachek, Charli XCX), τον Tobias Jesso Jr. (Adele, Niall Horan) και τον Kevin Parker των Tame Impala.

Μιλώντας για τον τίτλο και το concept του δίσκου, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Πριν από δύο χρόνια, ένας φίλος μου με εισήγαγε στον ορισμό της ριζοσπαστικής αισιοδοξίας. Είναι ένα concept που έβγαζε νόημα για μένα και άρχισα να τον εξερευνώ και να παίζω μαζί του, βάζοντάς τον στη ζωή μου. Κόλλησε μαζί μου – η ιδέα του να περιδιαβαίνεις στο χάος με χάρη και με το συναίσθημα του ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε μπόρα».

Η Lipa συνεχίζει: «Την ίδια περίοδο, βρέθηκα να εξερευνώ τη μουσική ιστορία μέσα από την ψυχεδελική μουσική, το trip hop και την Britpop. Πάντα ήταν τόσο αισιόδοξες για μένα και αυτήν την ειλικρίνεια και το attitude τα έβαλα μέσα στα recording sessions μου».

Μιλώντας πρόσφατα στο Rolling Stone, η Lipa ανέφερε μάλιστα πώς βρετανικά acts όπως οιPrimal Scream και οι Massive Attack επηρέασαν τον δίσκο, μαζί με Britpop θρύλους όπως οι Oasis και οι Blur, αλλά και electronic acts όπως ο Moby και οι Gorillaz.

Δείτε πιο κάτω το artwork και την full tracklist.

Radical Optimism Artwork:

 

Radical Optimism Tracklist:

  1. End of an Era
  2. Houdini
  3. Training Season
  4. These Walls
  5. Whatcha Doing
  6. French Exit
  7. Illusion
  8. Falling Forever
  9. Anything for Love
  10. Maria
  11. Happy for You