Ο πρώτος μουσικός συνεργάτης του τίτλου της Rockstar είναι γεγονός!


Μέσα από ένα φαινομενικά άσχετο livestream έγινε πριν λίγο γνωστή η συμμετοχή του rapper T-Pain στο πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6, ανοίγοντάς μας την όρεξη για τη νέα εκδοχή του θρυλικού videogame.

Συγκεκριμένα, ο T-Pain αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει με κάποιον ρόλο στο GTA 6 και πως λόγω της ανάμειξής του, η Rockstar Games του ζήτησε να απέχει από τον GTA RP server και το NοPixel.

Το αστείο για τον T-Pain ήταν ότι λίγο καιρό αφότου συμφώνησε να συμμετέχει στο GTA 6, η Rockstar εξαγόρασε τις modding ομάδες FiveM και RedM, οι οποίες συντηρούν τις roleplaying κοινότητες του GTA Online! «Αφότου ξεκίνησα να δουλεύω στο παιχνίδι μαζί τους, τότε ξεκίνησαν να συνεργάζονται με τα άτομα που κάνουν τα RP και είμαι σε φάση «Για σταθείτε, τι έγινε; Τι στον π****ο; Μου λέτε ότι δεν μπορώ να παίζω RP και μετά πάτε και συνεργάζεστε με τους τύπους που κάνουν τα RP;» ανέφερε αστειευόμενος ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την συμμετοχή του στο GTA 6.

Δείτε το στιγμιότυπο της αποκάλυψης στο livestream του T-Pain:

 

Το πρώτο trailer του GTA 6κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία ρεκόρ Guinness. Παράλληλα, κατέχει σήμερα και ένα ακόμη εντυπωσιακό ρεκόρ στο YouTube ως προς τις προβολές του.

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική εκδοχή της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα».

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.