Η χειμερινή γκαρνταρόμπα είναι η τέλεια ευκαιρία για κάθε γυναίκα να δημιουργήσει μια συλλογή με ελκυστικά, εντυπωσιακά και ζεστά κομμάτια.


Αναμφίβολα, υπάρχουν αμέτρητα ρούχα και επιλογές, ώστε να γεμίσετε τη ντουλάπα σας. Ποια είναι όμως τα βασικότερα ρούχα, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη συλλογή σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε πολλαπλές και μοναδικές εμφανίσεις;

Ας τα δούμε παρακάτω με τη βοήθεια του Namaste.

Γυναικεία πανωφόρια: Η βάση για κάθε εμφάνιση

Τα γυναικεία πανωφόρια, είτε πρόκειται για παλτό, είτε για μπουφάν, είτε για ζακέτες, είναι απαραίτητα για το χειμώνα. Φυσικά οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Μπορείτε να επιλέξτε κλασικά παλτό σε γκρι ή μαύρο χρώμα, τα οποία θα ταιριάξουν με κάθε ντύσιμο.

VAADOUSSA ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ ΠΑΤΙΛΕΤΑ

Από την άλλη, μπορείτε να πειραματιστείτε με πιο τολμηρά χρώματα αλλά και σχέδια, ώστε να δημιουργήσετε πιο δυναμικές εμφανίσεις.

Τα καπιτονέ μπουφάν βρίσκονται τελευταία υψηλά στις τάσεις και όχι άδικα. Μπορούν να συνδυαστούν με μακριά φορέματα, αλλά και παντελόνια, προσδίδοντας κομψότητα σε κάθε σας εμφάνιση.

Γυναικεία φορέματα: Ευελιξία και στυλ

Τα μακριά φορέματα είναι ιδανικά για κάθε περίσταση. Επιλέξτε ένα φόρεμα με μακριά μανίκια και ζεστό ύφασμα, ιδανικό για τις κρύες ημέρες. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα παλτό και μποτάκια για ένα κομψό και θηλυκό look, ή να προσθέσετε ένα μακρύ πουλόβερ για μια πιο casual και εκκεντρική εμφάνιση.

POMPIA ΦΟΡΕΜΑ MAXI ΜΕ ΧΑΛΑΡΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Τα μακριά φορέματα προσφέρουν μεγάλη διαφοροποίηση σε στυλ, από μονόχρωμα και minimal μέχρι πιο ιδιαίτερα, με πρωτότυπα prints ή λεπτομέρειες, όπως κουμπιά και ζώνες.

Σε κάθε περίπτωση, το μαύρο maxi φόρεμα αποτελεί must-have κάθε γυναικείας ντουλάπας!

Υφασμάτινα παντελόνια: Για τη δουλειά και όχι μόνο

Τα υφασμάτινα παντελόνια είναι ένα must για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι κομψή στο γραφείο. Επιλέξτε παντελόνια με απλές γραμμές ή ψηλόμεσα και μαλακά υφάσματα για άνεση και στυλ.

KASTRI ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ

Τα γυναικεία παντελόνια συνδυάζονται άψογα με κάθε μπλούζα, ή πουκάμισο. Επιλέξτε κλασικά χρώματα όπως το μαύρο ή το μπεζ, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε συνδυασμούς με πουλόβερ ή γυναικείες μπλούζες σε πιο έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο.

Ολόσωμες φόρμες για μέγιστη άνεση

Οι ολόσωμες χειμερινές φόρμες είναι ένα κομμάτι που πολλές γυναίκες δεν έχουν στα must-have, ωστόσο προσφέρει μέγιστη άνεση αλλά και στυλ. Επιλέξτε άνετες γραμμές που σας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

TZAPADA ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΚΟΤΛΕ ΜΕ ΓΙΑΚΑ

Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να φορεθούν με μποτάκια και παλτό για κομψές εμφανίσεις, ή και με αθλητικά παπούτσια και ένα oversized πουλόβερ για πιο casual look.

Πλεκτές μπλούζες: Το must-have κομμάτι του χειμώνα

Μια ποικιλία από γυναικείες μπλούζες στη γκαρνταρόμπα σας προσφέρει ατελείωτες επιλογές για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για μια απλή μπεζ ή μαύρη μπλούζα, είτε για μια με πιο ιδιαίτερα στοιχεία και χρώματα, οι μπλούζες μπορούν να απογειώσουν το κάθε outfit.

PERDIKA ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΛΕΚΤΗ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΦΑΡΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Συνδυάστε με υφασμάτινα παντελόνια για μια επαγγελματική εμφάνιση ή με τζιν για πιο casual εμφανίσεις.

Χτίστε την γκαρνταρόμπα σας

Ρούχα υπάρχουν πολλά, όπως και επιλογές. Επενδύοντας ωστόσο σε βασικά και κλασικά κομμάτια, χτίζετε τις σωστές βάσεις για μια γκαρνταρόμπα με ποικιλία. Οι δυνατότητες συνδυασμού είναι άπειρες, δημιουργώντας διαφορετικές εμφανίσεις που προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε περίσταση και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας!

Τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα στη συλλογή του Namaste και μπορείτε να τα βρείτε εδώ: